Leijonat.fi

       

×

Jarno Koskiranta: "Peli-ilme ollut kyllä ihan tapissa"

Jarno Koskiranta: "Peli-ilme ollut kyllä ihan tapissa" Kuva: Matti Nenonen

Hartwall Arenan lauantai-illasta ei tunnetta ja latausta puuttunut, kun loppuunmyyty halli sai jälleen kerran sitä mitä oli tullut hakemaan. Leijonat jatkoi siitä, mihin Venäjää vastaan jäi ja vahvan esityksen päätteeksi tuo aina niin rakas vastustaja, Ruotsi, joutui katselemaan tulostaululta Suomen 3-1 -voittoa.


Leijonien kolmosketjun sentteri Jarno Koskiranta oli muun Suomen joukkueen tavoin tyytyväisellä tuulella ottelun jälkeen.

- Kyllähän se oli hieno lauantai-ilta. Lato täynnä ja pelissä oli hyvä intensiteetti. Ja hieno voitto siihen päälle, hyökkääjä kertasi lyhyesti lauantai-illan työpuhdetta.

Suomi ja Ruotsi odottavat aina toistensa kohtaamista vesi kielellä, puolin ja toisin. Tre Kronor sai Koskirannalta kehuja, vaikka edellisillan kova peli Kanadaa vastaan länsinaapurin otteista hieman läpi paistoikin.

- Kyllähän nuo lähti tosi aktiivisesti peliin mukaan, niin kuin on totuttu. Tietysti niillä oli eilen peli alla, että se rupesi ehkä vähän näkymään. Mutta me pelattiin tosi fiksusti sinne syvään ja annettiin kovasti painetta, niin toinen ja kolmas erä kääntyivät aika hyvin meille.

Vaikka joukkueen tekemiseen saa olla enemmän kuin tyytyväinen, omasta henkilökohtaisesta pelaamisestaan SKA:n hyökkääjä toivoisi saavan vielä lisää tehoja irti.

- Ihan hyvää tekemistä. Hyökkäystehoja tietysti aina kaivataan, mutta siis ihan vahvaa puolustus- ja alivoimapeliä kaiken kaikkiaan, leijonasentteri tuumii.

Karjala-turnaus on monelle pelaajalle iso näytönpaikka tulevia olympialaisia ajatellen. Niin myös 30-vuotiaalle Koskirannalle.

- No siis olympialaiset kyllä tuntuu tietysti kaikessa tekemisessä täällä. Sitä kohti tässä tietysti rakennetaan. Ei tässä ole paljoa päiviä ja pelejä hukattavaksi, jokainen päivä on tärkeä niitä ajatellen.

Leijonien peli on ollut uomissaan läpi turnauksen, mutta parannettavaa löytyy silti aina jollakin osa-alueella.

- No välillä ehkä semmoinen huolellisuus. Että välillä saadaan omista ihan hyviä lähtöaihioita, mutta silti se viimeinen syöttö lähteekin vähän jonnekin muualle kuin mihin sen pitäisi. Mutta siis muuten peli-ilme on ollut kyllä ihan tapissa!

Leijonat kohtaa jo heti huomenna Karjala-turnauksen päätöspelissään Kanadan. Koskiranta ei ole lyhyestä palautumisajasta kovasti huolissaan.

- No nyt tässä tietysti palautellaan. Otetaan palautusjuomia ja syödään hyvin. Otetaan vähän aivoja pois jääkiekosta, mutta sitten taas huomenna pitää lataus olla sama kuin tänään ja Venäjää vastaan, niin siitä varmasti tulee hyvä.

 

Karjala-turnaus jatkuu sunnuntaina 12.11. kahdella ottelulla: klo 13.30 Hartwall Arenassa kohtaavat Venäjä ja Tshekki, klo 17.30 turnauksen päätöspelissa Suomi ja Kanada. Karjala-turnauksen tilastot ja joukkueiden kokoonpanot löytyvät täältä. Pääsyliput turnaukseen myy Ticketmaster. Kotikatsomoihin turnauksen välittää Yle.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: