Leijonat.fi

       

×

Ruotsin Omark ja Lindholm odottavat innolla lauantain Suomi-ottelua

Ruotsin Omark ja Lindholm odottavat innolla lauantain Suomi-ottelua Kuva: Matti Nenonen

Ruotsi kohtasi Kanadan perjantai-iltana Karjala-turnauksessa. Peli oli tasainen, mutta Ruotsi vei lopulta voiton kahdella ylivoimamaalilla jättäen Kanadan nollille.  


Suomessa Jokereita edustanut ruotsalaishyökkääjä Linus Omark oli mielissään pelin tuloksesta.

- Peli oli tiukka. Se sisälsi paljon ali- ja ylivoimaa ja jouduimme taistelemaan kovasti. Kaksi ylivoimamaalia toivat voiton meille.

Helmikuussa PyeongChangissa Etelä-Koreassa järjestettävien talviolympialaisten vuoksi Karjala-turnauksen merkitys on suuri olympiajoukkueeseen havitteleville.

- Meillä on paljon hyviä pelaajia tässä joukkueessa ja kova kilpailua pelipaikoista. On hauskaa olla osa tätä matkaa kohti olympialaisia.

Lauantaina Ruotsi kohtaa turnauksen isännän eli Suomen ja sitä ottelua Omark odottaa innolla.

- Peli Suomea vastaan tulee olemaan ilmiselvästi hauskin peli tässä turnauksessa. Suomen joukkueessa on myös ketjukavereitani joten on hauska pelata heitä vastaan.

- Suomella on paljon hyviä pelaajia, mutta meidän kärkipelaajiemme avulla pystymme voittamaan heidät.

Myös Ruotsin 1-0 ylivoimamaalin iskenyt Pär Lindholm odottaa innolla lauantaina edessä olevaa ottelua Suomea vastaan. Lindholm aikoo valmistautua otteluun kunnon yöunilla sekä runsaalla aamiaisella.

- Pelistä tulee hauska ja Suomen ollessa kotijoukkue halli on varmasti täynnä ihmisiä ja kisatunnelmaa. Aiomme pelata omaa peliämme ja katsoa mihin se riittää heitä vastaan.

Suomen ja Ruotsin välinen ottelu alkaa Helsingin Hartwall Arenassa lauantaina klo 17.30.

Karjala-turnauksen otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä. Samalta sivulta löytyvät turnauksen tilastot ja linkit joukkueiden kokoonpanoihin. Pääsyliput turnaukseen myy Ticketmaster, VIP-liput Starsquad. Kotikatsomoihin Karjala-turnauksen välittää Yle.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: