Leijonat.fi

       

×

Antti Pihlström uskoo Suomen olevan Karjala-turnauksessa vahvoilla

Antti Pihlström uskoo Suomen olevan Karjala-turnauksessa vahvoilla Kuva: Jukka Salminen

Jokereiden hyökkääjä Antti Pihlström lähtee innolla Karjala-turnaukseen antamaan näyttöjä olympialaiset mielessä.


- Kuten Late (Lauri Marjamäki) sanoi, olympialaiset on lähellä ja se on totta kai iso mahdollisuus jokaiselle pelaajalle päästä sinne. Itse olen kerran ollut siellä, oli mahtava turnaus ja saatiin mahtava tulos. Nyt kun NHL ei tule mukaan, niin kyllä olympialaiset on kauden päätavoite. Tähän turnaukseen lähdetään tosissaan ja innoissaan.

Isänpäivänä pelattava peli Kanadaa vastaan kuulostaa Pihlströmin mielestä hyvältä.

- Mukava juttu, monta vuotta ollaan pelattu Tshekkiä, Venäjää ja Ruotsia vastaan, on se meillekin kiva kohdata muita joukkueita. Toivottavasti saadaan hyvä peli ja hieno fiilis, isänpäivän yleisönä on täysi tupa ja varmasti herättää tunnelmaa katsomossakin.

Pihlström uskoo Suomen olevan turnauksessa vahvoilla, jos peli vain saadaan kulkemaan.

- Tässä on paljon toisilleen tuttuja jätkiä. Suomen vahvuus on aina se yhtenäisyys ja joukkuepeli, ja on tärkeää, että kaikki antaa kaikkensa jäällä. Maalivahtipeli on Suomella aina ollut hyvää, ja nyt Eeli Tolvanen on spesialistina ylivoimalla ja joukkueessa on hyviä maalintekijöitä.


Suomi kohtaa Karjala-turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Venäjän, ottelu pelataan torstaina 9.11. klo 18.30 Helsingin Hartwall Arenassa. Karjala-turnauksen otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä. Samalta sivulta löytyvät linkit joukkueiden kokoonpanoihin. Pääsyliput turnaukseen myy Ticketmaster, VIP-liput Starsquad. Kotikatsomoihin turnauksen välittää Yle.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: