Leijonat.fi

       

×

Sami Lepistö Leijona-joukkueesta: ”Sopiva yhdistelmä taitoa ja vauhtia, nuoruutta ja kokemusta”

Sami Lepistö Leijona-joukkueesta: ”Sopiva yhdistelmä taitoa ja vauhtia, nuoruutta ja kokemusta” Kuva: Pasi Mennander

Jokavuotinen Karjala-turnaus on jälleen käsillä ja kokeneen Leijona-puolustajan Sami Lepistön mukaan odotettavissa on kovatasoinen turnaus.


- Kanada ja Sveitsi ovat tänä vuonna mukana, se tuo toki oman pikku mausteensa. Kaikki tähtäävät aika vahvasti olympialaisiin, että siinä mielessä vähän erilainen turnaus, Lepistö kuvailee.

Suomi kohtaa turnauksen päätösottelussa sunnuntaina juurikin Kanadan. Lepistö arvioi Kanadan pelaavan tutulla pohjois-amerikkalaisella tyylillään.

- Kiva nähdä sitä pelityyliä ensimmäistä kertaa myös Karjala-turnauksessa. Kanadan kohtaaminen tekee meille tietysti todella hyvää myös olympialaisia ajatellen.

Joukkueen ensimmäiset yhteiset jääharjoitukset pidettiin tiistaiaamuna ja Lepistön mukaan ne lupailivat hyvää turnausta ajatellen.

- Kovaa mentiin. Meillä on tosi hyvä porukka kasassa ja hyvä meininki joukkueen kanssa. Löytyy sopiva yhdistelmä taitoa ja vauhtia, nuoruutta ja kokemusta.


Suomi kohtaa Karjala-turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Venäjän, ottelu pelataan torstaina 9.11. klo 18.30 Helsingin Hartwall Arenassa. Karjala-turnauksen otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä. Samalta sivulta löytyvät linkit joukkueiden kokoonpanoihin. Pääsyliput turnaukseen myy Ticketmaster, VIP-liput Starsquad. Kotikatsomoihin turnauksen välittää Yle.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: