Leijonat.fi

       

×

Olympiavuoden Karjala-turnaus kiinnostaa – Ruotsi-pelin katsomot täyttyvät kovaa vauhtia

Klassikko-ottelu Suomi vs. Ruotsi pelataan Karjala-turnauksessa tällä kertaa lauantaina 11. marraskuuta klo 17.30 alkaen. Klassikko-ottelu Suomi vs. Ruotsi pelataan Karjala-turnauksessa tällä kertaa lauantaina 11. marraskuuta klo 17.30 alkaen.

9.-12. marraskuuta Helsingin Hartwall Arenassa pelattava Karjala-turnaus avaa miesten maajoukkueiden olympiakauden. Euro Hockey Tourin pisteiden lisäksi Karjala-turnauksessa annetaan tänä vuonna todenteolla olympianäyttöjä. Olympialaisia edeltää vain kaksi turnausta, joiden kummankin painoarvo on melkoinen olympiajoukkueen roolituksia ja pelaajavalintoja pohdittaessa.


Siinä missä joukkueille Karjala-turnaus antaa tärkeää tietoa olympialaisiin valmistauduttaessa, tarjoaa turnaus yleisölle mahdollisuuden nähdä pelaajien laittavan itsensä likoon olympiapaikkoja tavoitellessaan. Oman mausteensa Karjala-turnaukseen tuo se, että olympiakauden vuoksi mukana turnauksessa ovat tällä kertaa myös Kanada ja Sveitsi.

- Ennakkokiinnostus on ollut kovaa. Vaikka turnaukseen on vielä kuukauden päivät aikaa esimerkiksi lauantain Ruotsi-ottelu täyttyy kovaa vauhtia: Alakatsomosta ei tällä hetkellä löydy vierekkäisiä paikkoja. Joitakin paikkoja voi toki vielä vapautua myyntiin myös alakatsomoon, mutta isompien ryhmien kannattaa lauantaina suunnata suosiolla yläkatsomoon, josta sieltäkin löytyy erittäin hyviä paikkoja, Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoo.

- Torstain Venäjä-peliin ja isänpäivän Kanada-peliin mahtuu toistaiseksi vielä myös parhaille paikoille, mutta myynti vilkastuu selvästi mitä lähemmäs turnaus tulee. Hyviä pelejä on luvassa ja niitä on tänä vuonna tarjolla poikkeuksellisesti myös perjantaina, kun Tshekki ja Sveitsi ja Kanada ja Ruotsi kohtaavat.

Pääsyliput Karjala-turnaukseen myy Ticketmaster. Suomen peleihin pääsyliput maksavat aikuisilta alkaen 29 euroa, lapsilta (5-15 v) alkaen 11 euroa. Muiden joukkueiden otteluihin liput maksavat aikuisilta alkaen 11 euroa ja lapsilta (5-15 v) alkaen 8 euroa, perjantaina lippu sisältää pääsyn päivän kumpaankin otteluun. Pääsylippujen ohella ruokailun ja ohjelmaa sisältävät VIP-liput Karjala-turnaukseen myy Starsquad

Suomen joukkue Karjala-turnaukseen julkistetaan maanantaina 30. lokakuuta ja myös muiden turnaukseen osallistuvien maiden kokoonpanot selviävät turnausta edeltävällä viikolla.

Karjala-turnauksen otteluohjelma
KE 08.11.2017                  
klo 19.00* Ruotsi-Tshekki (Örebro, Ruotsi)
klo 21.15* Sveitsi-Kanada (Biel, Sveitsi)

TO 09.11.2017
klo 18.30 Suomi-Venäjä (Hartwall Arena, Helsinki)

PE 10.11.2017
klo 15.00 Tshekki-Sveitsi (Hartwall Arena, Helsinki)
klo 18.30 Kanada-Ruotsi (Hartwall Arena, Helsinki)

LA 11.11.2017
klo 13.30 Sveitsi-Venäjä (Hartwall Arena, Helsinki)
klo 17.30 Suomi-Ruotsi (Hartwall Arena, Helsinki)

SU 12.11.2017
klo 13.30 Venäjä-Tshekki (Hartwall Arena, Helsinki)
klo 17.30 Suomi-Kanada (Hartwall Arena, Helsinki)

*Ottelun alkamisaika merkitty Suomen ajassa

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: