Leijonat.fi

       

×

Kanadan Tom Renney: "Karjala-turnauksessa ei nähdä helppoja otteluita"

Edellisen kerran Kanadan miehet on nähty Suomessa pelaamassa miesten MM-kotikisoissa vuonna 2012. Edellisen kerran Kanadan miehet on nähty Suomessa pelaamassa miesten MM-kotikisoissa vuonna 2012. Kuva: Marko Hannula

Isänpäiväviikolla, 8.-12. marraskuuta pelattavassa Karjala-turnauksessa nähdään lähestyvien olympialaisten vuoksi lisäväriä: Suomen, Ruotsin, Tshekin ja Venäjän lisäksi Helsingissä pelaavat myös Kanada ja Sveitsi. NHL-pelaajien puuttuessa olympiakaukaloista erityisesti Kanadalle Karjala-turnaus on tärkeä virstanpylväs olympiajoukkueen kokoamisen kannalta.


- Meille on hieno asia, että pääsemme mukaan niin Karjala-turnaukseen kuin joulukuussa Venäjällä pelattavaan Channel One Cupiin – molemmat ovat merkittävässä roolissa valmistautuessamme olympialaisiin, iloitsee Kanadan Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Tom Renney.

Kanadassa marraskuisesta Karjala-turnauksesta odotetaan kunnon testiä ja kovia pelejä.

- Karjala-turnauksessa ei nähdä helppoja otteluita. Erityisesti Suomen kohtaaminen kotiyleisön edessä on meille todellinen haaste.

Suomi ja Kanada kohtaavat turnauksen päätösottelussa, isänpäiväsunnuntaina 12.11. klo 17.30. Kanadan lisäksi Leijonat kohtaa avausottelussaan torstaina 9.11. klo 18.30 Venäjän, lauantaina 11.11. klo 17.30 vastassa on Ruotsi.

Kukin maa pelaa turnauksessa kolme ottelua. Ensimmäiset kaksi ottelua pelataan keskiviikkona 8.11. Sveitsissä ja Ruotsissa. Torstaina pelit siirtyvät Helsingin Hartwall Arenaan, jossa pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti myös perjantaina kun pelivuorossa ovat päivällä Tshekki ja Sveitsi ja iltaottelussa Ruotsi ja Kanada.

Lipunmyynti Karjala-turnaukseen on käynnissä Ticketmasterin myyntikanavien kautta, VIP-lippujen myynnistä vastaa Starsquad.

Suomen, Kanadan ja muiden Karjala-turnaukseen osallistuvien maiden kokoonpanot nimetään loka-marraskuun vaiheessa.

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: