Leijonat.fi

       

×

Mika Pyörälä: ”Jäi hyvä fiilis turnauksesta - Pelasimme nousujohteisesti”

Mika Pyörälä. Mika Pyörälä. Kuva: Pasi Mennander

- Tämä oli ihan hyvä peli meiltä. Vaikka oltiin tappiolla ensimmäisen erän jälkeen, niin ei missään vaiheessa näyttänyt siltä, että oltaisiin työntämässä päätämme pensaaseen. Saimme kaikista varmasti irti juuri sen mitä haluttiin tänään ja onnistuttiin nimenomaan joukkuepelissä, Suomen parhaimmistoon kuulunut hyökkääjä Mika Pyörälä kertoi Suomen 4-1-voittoon päättyneen Ruotsi-ottelun jälkeen.


Veli-Matti Savinainen vastasi Leijonien komeimmasta maalista, mutta Pyörälän iskemä 3-1-osuma oli varmasti se puhutuin tapaus. Ruotsalaisvahti Niklas Svedberg tulistui tilanteesta silminnähden ja protestoi näyttävästi tuomareiden hyväksyttyä maalin.

- Ilu (Ilari Filppula) katkaisi siinä syötön ja oli tulossa puolittainen kaksykkönen maalille. Ruotsalainen siinä sitten kaatoi minut ja liu’uin maalivahtia päin ja siitä kiekko kimposi saman tien maaliin. Varmaan sen takia se hyväksyttiin, kun siitä olisi tullut jäähy, varmaan kampituksesta tai estämisestä. Onneksi kaikki tuollaisetkin lasketaan, kyllä me nuokin maalit otetaan, oululainen kertasi.

Pyörälä viiletti Leijonien ykköskentässä vanhan joukkuekaverinsa Joonas Kemppaisen laidalla. Molemmat pääsivät turnauksessa maalien makuun ja kemia näytti muutenkin toimivan.

- No joo, en ole Kärpissä itse asiassa niin paljoa pelannut ”Kepun” kanssa yhdessä, mutta onhan se maailmanluokan pelaaja. Se on monipuolinen ja vastuullinen kaveri myös puolustuspäähän mentäessä, niin helppoahan siinä on sählätä vieressä, Pyörälä virnistää.

Suomi pääsi siis päättämään hieman mollivoittoisesti alkaneen Karjala-turnauksen selvään voittoon. Ja mikäs sen parempaa, kuin saada se voitto aina niin rakasta vihollista, Ruotsia, vastaan.

- Ihan hyvä fiilis turnauksesta jäi. On aina mukava lopettaa voittoon. Vähän oli hankaluuksia parin ensimmäisen pelin aikana, mutta sitten nousujohteisesti ruvettiin pelaamaan. Paremmalta tämä tässä vaiheessa kuitenkin maistuu, kuin jos oltaisiin tänään hävitty, Kärppien luottohyökkääjä päättää.

 

 


KARJALA-TURNAUS 2016


Euro Hockey Tourin Karjala-turnaus pelataan Helsingissä 3. - 6.11.2016.


Käytämme tapahtumaviestinnässä hashtagia #Leijonat


LIPUNMYYNTI


OTTELUOHJELMA
To 03.11.
18:30 Venäjä - Suomi
19:00 Tshekki - Ruotsi*
La 05.11.
13:30 Ruotsi - Venäjä   
17:30 Suomi - Tshekki
Su 06.11.
13:30 Tshekki - Venäjä   
17:30 Suomi - Ruotsi
*Pelataan Tshekin Plzenissä


TULOKSET JA TAULUKKO
Tulossa!


LEIJONIEN KOKO KAUDEN OHJELMA JA TULOKSET


SUOMEN JOUKKUE
Tulossa!


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: