Leijonat.fi

       

×

Lajunen tälläsi komean maalin

KHL-joukkue Jokereiden puolustaja Ville Lajunen totesi, että toinen erä oli Leijonien kompastuskivi. Tshekki pääsi rokottamaan jäähyistä.

 


 - Aloitettiin hyvin, ja oli mahdollista tehdä enemmänkin. Esimerkiksi läpiajo alivoimalla, mutta kaveri onnistui paremmin. Toinen erä oli huolimaton, mutta kolmannessa tultiin lähelle. Sitten tuli yksi pomppu kaverille, eikä päästy enää tasoihin.

Päätöserässä Lajunen pääsi myös vetämään komean maalin. Tämä sai pettyneen Lajusen hymyilemään.

- Ihan kiva maali. Tällaisia paikkoja on ollut Jokereissakin, mutta ei ole uponnut. Hienoa kun nyt tuli onnistuminen, vaikka se ei peliä ratkaissutkaan meidän hyväksi.

Lajunen vakuutti, ettei Leijonat vaivu epätoivoon. Hänen mukaansa Ruotsia vastaan tehdään kaikki tarvittavat korjaukset.

- Huomiseksi voidaan tehdä vaikka mitä korjauksia. Tänään oli vasta toinen peli tämän joukkueen kanssa. Videosta saadaan hyviä pätkiä, mitä katsotaan tarkemmin. Ihan varmasti jokainen osaa ottaa oppia niistä. Huomenna on uusi mahdollisuus.

Suomen ottelut Karjala-turnauksessa jatkuvat sunnuntaina, kun kaukalossa asettuu vastaan naapurimaa Ruotsi. Ottelu alkaa klo 17.30. Venäjä ja Tshekki pelaavat turnauksen voitosta klo 13.30 käynnistyvässä päiväottelussa. Pääsyliput paikan päälle myy Lippupiste ja kotikatsomoihin ottelun välittää Yle.

 

Viimeksi muutettu


KARJALA-TURNAUS 2016


Euro Hockey Tourin Karjala-turnaus pelataan Helsingissä 3. - 6.11.2016.


Käytämme tapahtumaviestinnässä hashtagia #Leijonat


LIPUNMYYNTI


OTTELUOHJELMA
To 03.11.
18:30 Venäjä - Suomi
19:00 Tshekki - Ruotsi*
La 05.11.
13:30 Ruotsi - Venäjä   
17:30 Suomi - Tshekki
Su 06.11.
13:30 Tshekki - Venäjä   
17:30 Suomi - Ruotsi
*Pelataan Tshekin Plzenissä


TULOKSET JA TAULUKKO
Tulossa!


LEIJONIEN KOKO KAUDEN OHJELMA JA TULOKSET


SUOMEN JOUKKUE
Tulossa!


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: