Leijonat.fi

       

×

Miten päättyy Karjala-turnauksen ottelu Suomi-Tshekki? Kysyimme Almalta

Alma esitti torstaina Arenalla Dye My Hair -kappaleensa. Alma esitti torstaina Arenalla Dye My Hair -kappaleensa. Kuva: Pasi Mennander

Laulaja-lauluntekijä Alma esiintyi torstaina Karjala-turnauksen ottelun Suomi-Venäjä toisella erätauolla. Karma-, Bonfire- ja Dye My Hair -kappaleista tunnettu laulajatar uskoi Leijonien selättävän vastustajansa turnauksen kahdessa jäljellä olevassa ottelussa.


- Tshekin Suomi voittaa 3-1 ja Ruotsin 3-2, Alma sanoi.

Jokerit suosikkijoukkueekseen ja Leijonien nuoret supertähdet lempipelaajikseen nimeävä laulajatar tunnustaa olevansa klassinen ”finaalifani”, eli katsovansa jääkiekkoa, kun on ratkaisupelien aika.

- Pienenä yritin pelatakin jääkiekkoa poikien kanssa, mutta en ollut siinä kovin hyvä. Olen kyllä tosi kilpailuhenkinen, mutta en koskaan voita mitään.

Suomessa on tällä hetkellä valtava suomenkielisen musiikin buumi, mutta Alma tekee biisinsä englanniksi ja tavoittelee kansainvälistäkin menestystä.

- Minuakin houkuteltiin tekemään musiikkia suomeksi, mutta onneksi kieltä ei vaihdettu. Musiikkini on otettu hyvin vastaan ulkomaillakin, joten hyvä, että en tehnyt suomeksi, vaikka Suomea rakastankin.

Karjala-turnauksen ottelu Suomi-Tshekki alkaa Hartwall Arenalla lauantaina kello 17:30. Ottelusta on suora lähetys TV2:ssa.

Alman Karma YouTubessa

 

 


KARJALA-TURNAUS 2016


Euro Hockey Tourin Karjala-turnaus pelataan Helsingissä 3. - 6.11.2016.


Käytämme tapahtumaviestinnässä hashtagia #Leijonat


LIPUNMYYNTI


OTTELUOHJELMA
To 03.11.
18:30 Venäjä - Suomi
19:00 Tshekki - Ruotsi*
La 05.11.
13:30 Ruotsi - Venäjä   
17:30 Suomi - Tshekki
Su 06.11.
13:30 Tshekki - Venäjä   
17:30 Suomi - Ruotsi
*Pelataan Tshekin Plzenissä


TULOKSET JA TAULUKKO
Tulossa!


LEIJONIEN KOKO KAUDEN OHJELMA JA TULOKSET


SUOMEN JOUKKUE
Tulossa!


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: