Leijonat.fi

       

×

Karjala-turnaus pelataan marraskuussa – liput nyt myynnissä

Yksi kotimaisen maajoukkuekiekon vuotuisista virstanpylväistä on marraskuussa pelattava Karjala-turnaus. Tänä vuonna tämä perinteikäs Euro Hockey Tourin kotimaan turnaus pelataan heti kuun taitteessa, 3.-6. marraskuuta.


Vastaansa Leijonat saa Hartwall Arenan uumenissa tutut vastustajat: torstai-iltana 3.11. kaukalossa mittaa Suomesta ottaa Venäjä, lauantaina 5.11. Suomi kohtaa Tshekin ja sunnuntaina 6.11. Karjala-turnauksen päätösottelussa Leijonat saa vastaansa naapurimaa Ruotsin keltapaidat. 

Suomi ottaa tänä vuonna varaslähdön uuteen kauteen jo nyt syyskuussa, kun World Cup käynnistyy viikonloppuna Torontossa. Kotimaassa maajoukkueen ruoriin uuden kauden alkaessa astuneen Lauri Marjamäen ja tämän valmennusryhmän otteita pääsee seuraamaan aitiopaikalta Karjala-turnauksessa.

Suomen joukkue Karjala-turnaukseen julkistetaan lokakuun viimeisellä viikolla ja tuolloin selviää, mitä uudistuksia päävalmentajan vaihtuminen tuo Leijona-miehistöön. Taistelutahtoa, motivaatiota ja Suomelle tuttua joukkuepeliä kaukalosta ei tule puuttumaan, kun Leijonat marraskuun pimeydessä luistelee kotimaan jäälle. Kotiturnauksen voittamisen lisäksi kovatasoinen turnaus on pelaajille ykkösluokan näytönpaikka keväällä siintäviä MM-kisoja ajatellen.

Yleisölle Karjala-turnaus tarjoaa jännittävän kiekkoviihteen lisäksi elämyksiä myös kaukalon ulkopuolella. Suomen otteluiden yhteydessä esiintyvät artistivieraat, live-juontajat ja muut Arenan oheistapahtumat takaavat, että paikalla viihtyvät kaikenikäiset kiekkofanit.

Pääsyliput Karjala-turnaukseen myy tuttuun tapaan Lippupiste, tarjolla on sekä ottelu- että päiväkohtaisia lippuja aikuisille ja 5-15 -vuotiaille lapsille. Suomen pelien pääsyliput alkaen 29/12€, muut pelit 12/8€, viikonlopun päiväliput (sis. päivän molemmat ottelut) 35/17€.

2016 Karjala-turnaus @Hartwall Arena, Helsinki

Torstai 3.11.

18.30 Venäjä - Suomi
Tshekki-Ruotsi –ottelu pelataan Tshekissä.

Lauantai 5.11.
13.30 Ruotsi – Venäjä
17.30 Suomi – Tshekki

Sunnuntai 6.11.
13.30 Tshekki – Venäjä
17.30 Suomi - Ruotsi

Pääsyliput Lippupisteen myyntipisteistä ja verkkokaupasta 
#Leijonat #EHT #Karjala-turnaus


 

Viimeksi muutettu


KARJALA-TURNAUS 2016


Euro Hockey Tourin Karjala-turnaus pelataan Helsingissä 3. - 6.11.2016.


Käytämme tapahtumaviestinnässä hashtagia #Leijonat


LIPUNMYYNTI


OTTELUOHJELMA
To 03.11.
18:30 Venäjä - Suomi
19:00 Tshekki - Ruotsi*
La 05.11.
13:30 Ruotsi - Venäjä   
17:30 Suomi - Tshekki
Su 06.11.
13:30 Tshekki - Venäjä   
17:30 Suomi - Ruotsi
*Pelataan Tshekin Plzenissä


TULOKSET JA TAULUKKO
Tulossa!


LEIJONIEN KOKO KAUDEN OHJELMA JA TULOKSET


SUOMEN JOUKKUE
Tulossa!


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: