Leijonat.fi

       

×

Hietanen MM-kisoja edeltävistä otteluista: "Näyttöpaikkoja"

Sunnuntain Norja-ottelun katsomosta käsin seurannut Juuso Hietanen piipahti ottelun erätauolla Yle Urheilun haastattelussa.


Vaikka Suomi vei Norja-ottelua ensimmäisessä erässä numeroiden ja tapahtumien valossa, muistutti Hietanen että läpihuutopelejä eivät kevään ottelut missään nimessä ole.
- Näyttöpaikkoja nämä on, voitosta pelataan ja kovavauhtisia pelejä nämä on kaikki. Kyllä pitää täysillä vetää ja kaikkensa antaa, jos haluaa voittaa nämä pelit.

Kokenut Leijona-pakki ei vielä halunnut kääntää katsetta liikaa tulevaan.
- Mennään viikko kerrallaan, valmennusjohto tekee päätökset aina viikon lopuksi ja katsotaan miten ryhmä muuttuu, Hietanen totesi.
- Hyvä ryhmä on kasassa ja siitä se pikkuisen muuttuu viikko kerrallaan. 

Moskovan Dynamossa pelaava Hietanen on päässyt seurajoukkueensa kautta tutustumaan ennakkoon tulevien MM-kisojen päänäyttämöön, uuteen Moskovan Jääpalatsiin, joka on myös Dynamon kotihalli.
- Hyvät tilat ja hieno halli, varmasti ihan hyvä meininki tulee olemaan kisoissa, Hietanen ennustaa ja uskoo, että venäläiset järjestävät hienot kisat.
- Puitteet ovat kunnossa.


Norja-Suomi -ottelu on parhaillaan käynnissä Norjan Sarpsborgissa, ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Yle Areenasta. Ensi viikolla Leijonat pelaa kotimaassa kaksi ottelua Tshekkiä vastaan, ottelut pelataan Oulussa torstaina 21.4. ja Kouvolassa lauantaina 23.4. Pääsyliput Leijonien kotimaan otteluihin myy Lippu.fi.


 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: