torstai, 19 joulukuu 2019 12:31

Viikko 7 = pipolätkäviikko! Ja onneksi ulkojäille pääsee jo aikaisemminkin!

Kirjoittanut SJL toimitus

Viikko 7 (10.-16.2.2020) on julistettu viralliseksi pipolätkäviikoksi! Jääkiekkoliitto ja Liiga kannustavat seuroja, joukkueita ja kaikkia ulkojäille sydämensä menettäneitä ottamaan tuolloin ulkojäät haltuun ja tekemään yhdessä viikosta tapahtuman joka näkyy ja kuuluu ympäri Suomen.

Ja onneksi ulkojäille pääsee jo ennen virallista pipolätkäviikkoakin! Luonnojäistä ei vielä saada ainakaan eteläisemmässä Suomessa nauttia, mutta tekojäät ovat monessa kunnassa jo aktiivisessa käytössä.

Jotta ulkojäiden ilosanoma saadaan leviämään mahdollisemman tehokkaasti, on pipolätkäviikko saanut oman Facebook-sivunsa, jonne jokainen voi postata omia kuvia, videoita tai muistoja ulkojäiltä.

Samaisella sivulla voi myös ilmoittaa milloin ja missä pelit ovat pystyssä - parasta ulkojäillä on, että omien kavereiden lisäksi peliseuraa saa myös tuntemattomista. Kannattaa siis ottaa Pipolätkän FB seurantaan ja aktiviseen käyttöön, nimittäin esimerkiksi joulun pyhinä on mitä hienoin mahdollisuus lähteä nauttimaan ulkojäistä!


 

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta