Pasi Mennander

Pasi Mennander

Seniorien avoin SM-turnaus järjestettiin Vierumäellä 15.–17.10.2021. SM-mitaleista pelattiin viidessä sarjassa. Tässä turnauksen mitalijoukkueet sarjoittain sekä mitalijoukkueiden kuvat.

Naisten Liigan kärkijoukkueet Kiekko-Espoo, HIFK ja Kärpät kartuttivat pistetilejään viikonlopun otteluissa. Kiekko-Espoo ja HIFK haalivat otteluistaan täydet kuuden pisteen potit, Kärpät puolestaan pelasi viiden pisteen viikonlopun.

Naisten Liigan viikonlopun tehokkaimmat pelaajat löytyivät Team Kuortaneen ja Ilveksen joukkueista.

Kiekko-Espoo ja HIFK pelasivat perjantaina kauden ensimmäisen "pääkaupunkiseudun paikalliskamppailun". Potissa oli sarjataulukon kärkipaikan lisäksi molempien joukkueiden virheettömät pistekeskiarvot.

Ílves aloitti kautensa Naisten Liigassa vaisusti, mutta viime kierroksilla on kertynyt voittoja. Viikonloppuna maalihanatkin aukesivat, kun tamperelaiset ottivat voitot Sportista ja Team Kuortaneesta.

Miten jääkiekkovalmentajana voi tehdä pitkän uran? – Se vaatii jatkuvaa kehittymistä, halua oppia uutta, valmiutta uudistua ja kehittää itseään työn kautta. Ja sattumaa ja tuuriakin, listasi Ville Hämäläinen Jääkiekkoliiton JVK-koulutuksen päätöstilaisuudessa.

maanantai, 11 lokakuu 2021 01:00

U16: 60 laukausta kolmannesta Saksa-pelistä

Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue voitti sunnuntaiaamuna pelatussa maaottelussaan Saksan maalein 9–0. Kyseessä oli kolmiosaisen ottelusarjan viimeinen peli. Kuvagallerian kuvat avautuvat isompina klikkaamalla.

lauantai, 09 lokakuu 2021 01:00

U16: 60 laukausta toisesta Saksa-pelistä

Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue voitti perjantai-illan maaottelussaan Saksan maalein 5–0. Kyseessä oli kolmiosaisen ottelusarjan keskimmäinen peli. Kuvagallerian kuvat avautuvat isompina klikkaamalla.

 

Etsi sivustolta