keskiviikko, 02 kesäkuu 2021 14:59

Suomalainen Leader Foods ollut tukemassa Leijonien matkaa jo 5 vuotta – Ja yhteinen matka jatkuu!

Kirjoittanut Toimitus
Suomalainen Leader Foods ollut tukemassa Leijonien matkaa jo 5 vuotta – Ja yhteinen matka jatkuu! Pasi Mennander

Leader Foods Oy:n ja Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyö on kestänyt jo upeat viisi vuotta ja tämä yhteistyö jatkuu edelleen. Vuosia kestänyt yhteinen matka on merkki onnistuneesta ja arvokkaasta yhteistyöstä puolin ja toisin.

20 vuotta täyttävä Leader Foods Oy on suomalainen elintarvikealan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita, proteiinipitoisia elintarvikkeita, terveystuotteita, vitamiineja ja urheiluravinteita. Tuotteet ovat kotimaisia ja terveellisiä sopien yhtä hyvin kuntoilijoille, aktiiviliikkujille kuin huippu-urheilijoillekin.

Leader Foods tukee laadukkailla tuotteillaan niin nuorten kuin vanhempien Leijonien ravitsemusta ja energiansaantia. Pitkä yhteistyö on mahdollistanut tuen talven turnausten lisäksi myös kesäharjoittelun aikana. Ravinnon merkitys korostuu ammattiurheilijoilla ympäri vuoden.

Leader Foodsin Head of Marketing Lisa Kukila on innoissaan jatkuneesta yhteistyöstä.

- On ollut iso kunnia olla maajoukkueiden matkassa ja menestyksessä mukana jo usean vuoden ajan. Tiedämme, että Leijona-pelaajat ja Leijona-fanit arvostavat Suomessa valmistettuja laadukkaita tuotteita, joten yhteistyön jatkaminen Suomen kiinnostavimman jääkiekkojoukkueen kanssa oli meille itsestään selvää.

- Loistavaa pitää Leader Foods mukana Leijonaperheessä. Viisivuotisen yhteistyön aikana olemme yhdessä eläneet ja kokeneet eri Leijona-joukkueiden ikimuistoisia menestyksen hetkiä, joissa myös Leader Foodsin tuotteet ovat olleet maajoukkueiden matkassa ja käytössä. On hienoa, että Leader Foodsin tuotteet vahvistavat jatkossakin Leijona-joukkueita, Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen iloitsee.  

Leaderin Foodsin ja Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyö tulee tänä vuonna olemaan entistä näkyvämpää myös kotikatsomon faneille. Jokaisen maaottelun jälkeen palkitaan pelin paras suomalainen Leader Performance of the Night -tunnustuksella, jonka yhteydessä fanit pääsevät kuulemaan tunnustuksen perustelut joukkueen sisältä, GM Jere Lehtiseltä


Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan yritys. Leader Foods kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita ja terveellisiä proteiini-, välipala- ja terveystuotteita, vitamiineja, urheiluravinteita sekä retkiruokia. www.leader.fi

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta