torstai, 03 kesäkuu 2021 09:00

Polar Electron ja Jääkiekkoliiton yhteinen matka jatkuu

Kirjoittanut Toimitus
Polarin laitteita hyödynnetään myös MM-kisoissa: Kuvassa A-maajoukkueen Teemu Turunen (vas.), Tony Sund, Peter Tiivola ja Mikael Seppälä. Polarin laitteita hyödynnetään myös MM-kisoissa: Kuvassa A-maajoukkueen Teemu Turunen (vas.), Tony Sund, Peter Tiivola ja Mikael Seppälä. Petteri Hietanen

Maailman johtava sykkeenmittausteknologian asiantuntija Polar Electro ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen, joka kattaa yhteistyön kaikkien maajoukkueiden kanssa. Polar ja Jääkiekkoliitto ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo viisi vuotta, ja uuden sopimuksen myötä yhteinen matka jatkuu myös seuraavat kolme kautta.

- Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme pitää Polarin mukana Leijonaperheessä. Yhteistyö Polarin kanssa on vahvistanut jo entisestään vahvoja suomalaisia brändejämme ja olemme saaneet myös yhdessä nauttia menestyksen hedelmiä niin kiekkokaukalossa, kun yritystoiminnassakin, iloitsee Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

Viime vuosina datan hyödyntäminen on tullut myös joukkuelajeihin mukaan hyvin voimakkaasti. Huipputasolla pelaajien kuormitusta halutaan seurata tarkasti, ja junioripuolella Polarin mittareiden käyttäminen auttaa nuoria pelaajia urheilijaksi kasvamisessa.

- Tämä yhteistyö on meille erittäin tärkeää. Kaksi huippubrändiä tukevat toisiaan ja koemme, että Jääkiekkoliiton kautta tehtävän yhteistyön välityksellä pystymme auttamaan suomalaisia pelaajia kehittymään entistä paremmiksi yhä kasvavien vaatimusten keskellä. On hienoa, että olemme jatkossakin osa Leijonaperhettä, toteaa Polarin asiakkuuspäällikkö Ville Uronen.

Nuorten maajoukkueiden General Manager Kimmo Oikarinen seuraa lajin vaatimusten muutosta ja pelaajien kehittymistä hyvin läheltä. 

- Polarin kanssa tehtävän yhteistyön jatkuminen on meille maajoukkueille ehdottoman tärkeä. Pitkillä ja tiiviillä leiritysjaksoilla kuormituksen seuranta on kaiken A ja O, jotta osaamme suhteuttaa levon ja kuormituksen oikein. Näin saamme pelaajista aina sen parhaan irti, mikä on jokaisen kehityksen kannalta oleellista, Oikarinen kommentoi.

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta