perjantai, 21 touko 2021 11:00

Lidl Suomesta Jääkiekkoliiton ja Leijonien pääpartneri

Kirjoittanut Toimitus

Lidl Suomi ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat sopineet yritysyhteistyön alkamisesta tuleville vuosille. Lidl Suomi tulee toimimaan aktiivisena yhteistyökumppanina tukemalla pelaajien terveellistä elämäntapaa.

Suomalaisilla on intohimoinen suhde jääkiekkoon. Laji on vahvasti suomalaisten sydämissä, ja se on myös seuratuin urheilulaji Suomessa. Siksi Lidl Suomi tulee olemaan näkyvä osa suomalaista jääkiekkoa seuraavina vuosina. Nyt tehty yhteistyösopimus kattaa liiton lisäksi miesten A-maajoukkueen, naisten, nuorten ja tyttöjen maajoukkueet.

Solmittu sopimus on tehty seuraaville kahdelle vuodelle, optiona lisää toiset kaksi vuotta. Näin ollen sopimus kestäisi aina vuoteen 2026 loppuun saakka.

- Haluamme omalta osaltamme tukea suomalaista urheilua ja kulttuuria. Tämä on yksi tapamme toimia suomalaisten toimijoiden tukemiseksi. Arvomme kohtaavat Jääkiekkoliiton kanssa monelta osin, ja siksi näemme, että yhteistyö tulee olemaan hedelmällinen kaikille osapuolille. Olemme erittäin innoissamme kaikesta yhteistyöstä sekä mahdollisuudesta päästä tukemaan Leijonien matkaa kohti tulevia kisoja, kertoo Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.

- Todella hienoa, että saimme uudeksi pääpartneriksemme ja uudeksi Leijonaperheen jäseneksi Lidlin. Uskon, että tuleva yhteistyö tulee hyödyntämään molempia jo ennestään vahvoja brändejä ja tuomaan myös täysin uudenlaisia mahdollisuuksia ja pelinavauksia maajoukkueille ja juniorijääkiekon puolelle. Odotamme Jääkiekkoliitossa innolla uuden yhteistyömme hedelmiä, iloitsee Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

Juniorityön tukeminen myös tärkeässä roolissa

Lidl Suomi ja Jääkiekkoliitto suunnittelevat parhaillaan erilaisia toimia, joita tuleva yhteistyö pitää sisällään. Merkittävä osa yhteistyötä on junioritoiminnan tukeminen, olemalla myös konkreettisesti mukana toiminnassa. Junioriurheilun tukemista pidetään Lidlissä erittäin tärkeänä.

- Se, että lapset ja heidän vanhempansa saavat inspiraatiota terveellisiin elämäntapoihin, on varmasti jokaisessa perheessä tervetullutta. Junioreissa on talenttia ja joistain heistä on tulossa uusia jääkiekkoilijoita, tai ehkä jopa uusia lidliläisiä. Ei siis riitä, että vanhemmat yksin koittavat edesauttaa terveellisissä elämäntavoissa. Innostamista ja tukea on saatava myös yhteiskunnan eri toimijoilta, kuten esikuvilta ja miksei myös kaupalta, innostuu Forsström. 

Tilikaudella 2020 Lidl Suomi on tukenut kulttuuria, urheilua, koulutusta, ympäristöhankkeita ja vähävaraisia lapsiperheitä yhteensä noin 700 000 eurolla.

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta