keskiviikko, 05 touko 2021 11:05

Foodorasta Suomen Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani - “Haluamme olla mukana suomalaisessa kansanjuhlassa”

Kirjoittanut Toimitus

Suomen suurin ruoan tilaus- ja kotiintoimituspalvelu Foodora ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Foodora on jatkossa sekä miesten A-maajoukkueen että naisten maajoukkueen yhteistyökumppani.

Foodora Suomen toimitusjohtaja Joonas Kuronen kertoo yrityksen halunneen tukea suomalaisille rakasta urheilulajia.

- Suomalaisille kiteytyy jääkiekossa tiimihenki ja yhdessä olo - kevään kisat ovat kaikkien suomalaisten yhteinen tapahtuma, jota odotetaan pitkin vuotta. Foodora brändinä sopii erinomaisesti Jääkiekkoliiton yhteistyökumppaniksi, sillä hyvä ruoka ja kisakatsomo ovat erottamaton parivaljakko, ja pelipäivänä näemmekin, että sovellus käy erityisen kuumana. Me haluamme olla mukana suomaisessa kansanjuhlassa!

Kisojen aikana Foodora hemmottelee kotikatsomoita tarjoamalla laajan ilmaisen kotiinkuljetuksen kampanjan, 50 prosentin alennuksia suomalaisten suosikkiravintoloista sekä lukuisia muita tarjouksia.

- Lätkä, kisakatsomot ja ruoka kuuluvat ehdottomasti Leijona-fanien suosikkilistalle. Foodora sopii erinomaisesti Leijonien ja Leijona-fanien kumppaniksi kisakatsomoihin, iloitsee Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen ja toivottaa Foodoran lämpimästi tervetulleeksi Leijona-perheeseen.


Suomen ja Pohjoismaiden suurin ruoantilaus- ja toimituspalvelu Foodora perustettiin Berliinissä lokakuussa 2014 ja se toimii Suomessa yli 80 kaupungissa. Palvelu tuo hyvän ruoan jokaiseen päivään mahdollistamalla ravintolaruoan tilaamisen Android- ja iOS-sovelluksella tai www.foodora.fi:ssä. Nopein tapa tilata ruokaa - kotiin, työpaikalle tai minne vaan!

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta