lauantai, 23 marraskuu 2019 16:03

Suomen Jääkiekkoliiton liittovaltuuston päätöksiä

Kirjoittanut SJL toimisto

Lauantaina 23.11.2019 koolla ollut Jääkiekkoliiton liittovaltuusto hyväksyi kokouksessaan Jääkiekkoliiton tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen ajalta 1.1.2018-30.6.2019.

Tilikausi oli normaalia pidempi johtuen tilikauden jaksotuksen vaihtamisesta, samasta syystä myös Jääkiekkoliiton tulos oli ennakoidusti miinusmerkkinen. Tilinpäätöksen oleelliset tiedot löytyvät kokouksessa hyväksytystä toimintakertomuksesta.

Liittovaltuusto valitsi erovuorossa olleet Pasi Kainulaisen ja Mikko Kuparisen jatkamaan liittohallituksessa.

Kokouksessa käsiteltiin lisäksi liittohallituksen varapuheenjohtaja Jukka Toivakan asemaa. Toivakka sai marraskuun alussa Etelä-Savon käräjäoikeudessa ehdollisen vankeustuomion virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Koska käräjäoikeuden päätös ei ole vielä lainvoimainen ja Toivakka on ilmoittanut valittavansa tuomiosta seuraavaan oikeusasteeseen, liittovaltuusto päätti Toivakan voivan jatkaa Jääkiekkoliiton luottamustoimissaan häntä koskevan oikeusprosessin ollessa kesken. Liittovaltuusto käsittelee asian tarvittaessa uudelleen lainvoimaisen päätöksen jälkeen.

 

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta