perjantai, 15 marraskuu 2019 08:32

Seuratoimija Janne Niemi Terjärv Ungdoms Sportklubbista: "Jääkiekko on elämäntapa"

Kirjoittanut Terhi Varjonen
YHTEISÖLLISYYS
Yhteisöllisyys on Janne Niemelle tärkeä asia jääkiekon seuratoiminnassa. Yhteisöllisyys on Janne Niemelle tärkeä asia jääkiekon seuratoiminnassa. Terhi Varjonen

Jääkiekko on ollut Janne Niemen elämässä vuosia. Hän on pelanut itse aikoinaan jääkiekkoa. Seuran toimintaan mies lähti mukaan 90-luvulla. Oma poika on pelannut liigatasolle asti.

 

Niemi on kouluttautunut ja opiskellut valmennusta vuosien varrella paljon.Tällä hetkellä hän vastaa C- ja B-junioreiden valmentamisesta. Lisäksi A-junioreista koitetaan saada myös oma joukkue kasaan.

Niemi ei vaihtaisi jääkiekkoa mihinkään muuhun lajiin.

- On sitä jalkapalloakin joskus ollut, mutta jääkiekko on ykköslaji. Yhteisöllisyys pitää mukana toiminnassa. Se on se porukka, mikä on kasassa ja kaikkia kiinnostaa sama asia.

Niemi kertoo, että seuratoiminta on vienyt kokonaan, sillä jatkuvasti tulee uusia tuulia ja uusia opiskeltavia asioita.

- Jääkiekko on elämäntapa eikä siitä halua päästä eroon, naurahtaa Niemi, joka sai työstään seuratoiminassa tunnustuksen lauantaina 9.11. Helsingissä järjestetyssä Etelän, Hämeen, Keskimaan, Kymi-Saimaan, Länsirannikon ja Savo-Karjalan yhteisessä Vuoden Tekijät -tilaisuudessa.
 

Marraskuussa suomalainen urheiluyhteisö kiittää ja nostaa yhteisvoimin esiin seuratoimijoita, vapaaehtoisia ja seuran arjessa mukana olevia ihmisiä – juuri niitä, jotka tekevät päivästä toiseen parhaansa mahdollistaakseen seuran arjen ja toiminnan. #Kiitosseuratoimija-tunnisteella jaetuista julkisista postauksista  Suomen Olympiakomitea ja OP valitsevat vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan. Vuoden vapaaehtoinen seuratoimija palkitaan vapaaehtoisten päivänä 5.12. ja hän saa seuralleen 3000 euron stipendin.

Marraskuun teemakuukausi on osa syksyn käynnissä ollutta #seurasydän-kampanjaa, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta