keskiviikko, 06 marraskuu 2019 10:26

Jääkiekkoliitto ja Rukka yhteistyöhön

Kirjoittanut SJL toimitus
A-maajoukkueen pelaajat saivat uudet Rukka-vaatteet käyttöönsä tiistaina, kun joukkue kokoontui Karjala-turnaukseen. Kuvassa vasemmalta Miro Aaltonen, Juhani Tyrväinen, Arttu Ilomäki ja Sakari Manninen. A-maajoukkueen pelaajat saivat uudet Rukka-vaatteet käyttöönsä tiistaina, kun joukkue kokoontui Karjala-turnaukseen. Kuvassa vasemmalta Miro Aaltonen, Juhani Tyrväinen, Arttu Ilomäki ja Sakari Manninen. Sanna Hult

Luhta Sportswear Companyn tuotemerkkeihin kuuluva Rukka ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat sopineet laajasta yhteistyöstä koskien miesten, naisten, nuorten ja tyttöjen maajoukkueita. Sopimus ulottuu kevääseen 2022, jolloin miesten jääkiekon MM-kisat järjestetään Tampereella ja Helsingissä.

- Sponsorisopimus Rukka-vaatebrändin kanssa on Jääkiekkoliitolle ja maajoukkueille merkittävä ja olemme luonnollisesti erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä. Rukka on tunnettu tinkimättömästä laadusta ja käyttömukavuudesta, joka istuu täydellisesti Suomen jääkiekkoilijoille, sanoo Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

Rukan omistavan Luhta Sportswear Companyn Sport-divisioonan myyntipäällikkö Pasi Luumi kertoo, että urheilusponsorointi on yritykselle tärkeää sekä yhteiskunnallisesta näkökulmasta että markkinoinnin ja tuotekehityksen kannalta.

- Suomalaisena urheilubrändinä haluamme kulkea Leijona-maajoukkueiden rinnalla sekä liiton tukena suomalaisten suuresti rakastaman lajin parissa, sanoo Luumi ja jatkaa, että yhteistyö eri lajien huippu-urheilijoiden kanssa on myös tärkeä osa yrityksen tuotekehitysprosessia.

- Haluamme tarjota parhaat mahdolliset urheiluvaatteet myös kuluttajille, ja urheilijoilta saamamme palautteen pohjalta pystymme kehittämään tuotteita.

Rukka tunnetaan kansainvälisesti parhaiten urheilulajikohtaisista, muun muassa juoksu- treeni- ja hiihtomallistoista sekä Rukka Motorsport -varusteista. Rukka kuuluu Luhta-konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista vaatetusalan yrityksistä, ja tunnettu tuotemerkeistään laajasti Euroopassa. Yrityksen mallistoja myydään yli viidessäkymmenessä maassa.

Lähde: Luhta Sportswear Companyn tiedote