perjantai, 26 huhtikuu 2019 19:48

VARTAlta ja Remingtonilta jo toisena vuonna peräkkäin mittava tuki lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamiselle

Kirjoittanut SJL toimitus
Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurmiselle (vas.) lahjoitusshekin Helsingin Hartwall Arenassa luovuttivat Topias Takkunen VARTAlta (kesk.) ja Ari Henriksson Remingtonilta (oik.). Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurmiselle (vas.) lahjoitusshekin Helsingin Hartwall Arenassa luovuttivat Topias Takkunen VARTAlta (kesk.) ja Ari Henriksson Remingtonilta (oik.). Mika Kylmäniemi

Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit VARTA ja Remington lahjoittivat Helsingissä 26.4. pelatun Suomi-Ruotsi -ottelun yhteydessä huikeat 36.054,00 euroa vähävaraisten perheiden kiekkojunioreiden rahastoon. Lahjoitussummalla mahdollistetaan reippaasti yli sadan lapsen ja nuoren jääkiekkoharrastaminen aloittelevista kiekkokoululaisista useamman vuoden harrastaneisiin junioreihin.

- Haluamme omalta osaltamme tukea nuorten ja lasten urheiluharrastamista ja terveitä elämäntapoja sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä. Sen vuoksi on hienoa päästä jo toisena vuonna peräkkäin kantamaan kortemme kekoon vähävaraisten perheiden kiekkojunioreiden rahastoa kartuttamalla, toteavat myynti- ja markkinointipäälliköt Topias Takkunen VARTAlta ja Ari Henriksson Remingtonilta.

Suositut tuotemerkit VARTA ja Remington toteuttivat jo toisen kerran hyväntekeväisyysaiheiset kampanjat, joissa kampanjatunnuksin merkittyjen tuotteiden myynnistä osa ohjataan suoraan Suomen Jääkiekkoliiton Finkey Foundation -rahastoon. Vuotta aikaisemmin kampanjat poikivat rahastoon 49.276,00 euroa, mikä tarkoittaa että kahden vuoden tuki vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jääkiekkoharrastukselle on yhteensä huimat 85.330,00 euroa.

- Iso kiitos VARTAlle ja Remingtonille mittavasta tuesta ja onnittelut loistavasti onnistuneista kampanjoista, taas kerran. Lahjoitus mahdollistaa monelle perheelle pienen jääkiekkoilijan rakkaan harrastuksen jatkumisen, iloitsee Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

Suomen Jääkiekkoliitto tukee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jääkiekkoharrastusta tarkoitusta varten perustetun rahaston kautta. Rahaston tavoitteena on rohkaista lapsia ja nuoria jääkiekon pariin perheen tulotasosta riippumatta, antaa taloudellista tukea harrastamisen kustannuksiin sitä tarvitseville, luoda yhteisöllisyyttä ja kehittää seuratoimintaa. Lisää tietoa tukiprosesseista löytyy Leijonat.fi -verkkosivuilta.


VARTA® –Suomen ostetuin paristomerkki
VARTA Consumer Batteries on innovatiivisten ja laadukkaiden paristojen, latureiden, varavirtalähteiden sekä taskulamppujen valmistaja ja toimittaja. Yli 130 vuoden kokemuksella VARTA kehittää paristomarkkinaa innovoiden jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan kuluttajien vaihtelevia elämäntyylejä ja virrantarpeita.  Korkeasta laadustaan tunnettu VARTA on Suomessa paristoalan markkinajohtaja.

Remington® – Hiustenmuotoilulaitteiden markkinajohtaja Suomessa
Remington on yksi maailman johtavista hiustenmuotoilulaitteiden, parranajokoneiden, partatrimmereiden ja ihokarvanpoistolaitteiden valmistajista. Emme valmista vain tuotteita  –  vaan tuomme aina uusimmat innovaatiot ja viimeisimmät trendit kuluttajien saataville. Innovatiivisia tuotteita on valmistettu jo yli 80 vuoden ajan, mm. maailman ensimmäisen sähköparranajokoneen valmisti Remington.