perjantai, 12 helmikuu 2021 11:20

U20 SM: Lukko jatkaa kakkolohkon kärjessä – JYP-vahdille nollapeli Sportia vastaan

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Topias Leinonen pysäytti keskiviikon torjunnoillaan Sportin. Topias Leinonen pysäytti keskiviikon torjunnoillaan Sportin. Riku Laukkanen

U20 SM-sarjan viikkopeleissä voittajiksi nousivat Pelicans, Lukko ja JYP. Kahden maalin iltaa viettivät Lukon Jeremi Tammela ja JYPin Tomi Mäntynen.

Pelicans otti tiistaina kolmannen peräkkäisen maalin kotivoittonsa, kun se kukisti KooKoon voittomaalikilpailussa. Joel Kerkkänen oli ratkaisijana rankkareilla. Puolustaja Patrik Satosaari urakoi lahtelaisten puolustuksessa vajaat 25 minuuttia ja iski joukkueensa avausmaalin. Toisen polven kiekkoilijalle maali oli kauden neljäs.

Lukko haki keskiviikkona toisen voittonsa viikon sisään Tampereelta kaatamalla KOOVEEn. Jeremi Tammela osui toisessa erässä kahdesti ja kasvatti kauden maalimääränsä 12:een. Ensimmäistä kauttaan Lukossa pelaava 17-vuotias laitahyökkääjä on pelannut kevätkaudella piste per peli –tahdilla.

Keskiviikon toisessa ottelussa JYP jätti Sportin nollille. Topias Leinonen torjui jyväskyläläisten maalilla 26 kertaa ja pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä. Kevätkauden neljässä ottelussa 17-vuotias tulevaisuuden nimi on torjunut 95,6 %:n varmuudella. Tomi Mäntynen teki JYPin maaleista kaksi ja tuplasi kevätkauden maalimääränsä.


Tiistai 9.2.
19.00 Pelicans KooKoo 4 3 VL


Keskiviikko 10.2.
16.45 KOOVEE Lukko 2 6
18.30 JYP Sport 6 0

 

Etsi sivustolta