keskiviikko, 17 helmikuu 2021 11:36

U18 SM: Tässä ovat kauden tilastokärjet maalivahtien vertailussa

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
U18 SM-sarjan kauden kärkivahteja: Niklas Kokko (vas.), Kalle Varis, Emil Vinni ja Tuukka Niskanen. U18 SM-sarjan kauden kärkivahteja: Niklas Kokko (vas.), Kalle Varis, Emil Vinni ja Tuukka Niskanen.

U18 SM-sarjan kärkimaalivahdeista osa on joutunut olemaan ottelutauolla jo kahden ja puolen kuukauden ajan. Kevätkauden SM-sarjassa pelaavien joukkueiden maalivahtivertailun kärkinimet löytyvät HIFK:n, Kärppien ja SaiPan riveistä.

HIFK:n 15-vuotias Emil Vinni kantoi päävastuuta joukkueensa maalilla syyskaudella. SM-alkusarjan pelit päättyivät Vinnin osalta marraskuun lopulla kahteen nollapeliin. Koko kauden vertailussa Vinni on tilastoykkönen torjuntaprosentilla mitaten lukemalla 93,4.

KooKoon Tuukka Niskanen oli syyskauden alkusarjan työllistetyin maalivahti. 17-vuotias Niskanen torjui keskimäärin 32,1 kiekkoa ottelua kohden. Kevätkauden avauspelissään Kärppiä vastaan hän kirjasi peräti 47 torjuntaa. Niskasen koko kauden torjuntaprosentti on vertailun toiseksi paras.

Kärppien Niklas Kokko on voittotilaston ykkönen 15 voittopelillään. Kokko pelasi syyskaudella kaksi nollapeliä ja merkkautti kolmannen nollaottelunsa tammikuun lopulla JYPiä vastaan.

Kokon kanssa torjuntavastuuta Kärpissä jakanut Visa Vedenpää on vertailun paras maalivahti maalikeskiarvolla mitaten. 15-vuotias huippulupaus on pelannut tähän mennessä erinomaisen tulokaskauden U18:ssa ja kirjannut voitot kaikista kauden 10 ottelustaan.

Nollapelitilaston ykkönen on SaiPan Kalle Varis. 16-vuotias imatralainen pelasi tammikuun alussa JYPiä vastaan jo kauden neljännen nollapelinsä.

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta