maanantai, 11 tammikuu 2021 12:28

U18 SM: Kevätkausi käyntiin Satakunnan derbyllä – Näin pelataan SM-sarjassa

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Ässien Valtteri Viirret oli ratkaisuroolissa perjantaina Lukkoa vastaan. Ässien Valtteri Viirret oli ratkaisuroolissa perjantaina Lukkoa vastaan. Jari Mäki-Kuutti

U18 SM-sarja jatkuu kevätkaudella 10 parhaan joukkueen kesken kamppailulla pudotuspelipaikoista. Sarjajärjestelmään tehtiin muutoksia vielä kevätkauden kynnyksellä. Perjantain avauspelissä Ässät ja Lukko ottivat yhteen paikallispelissä.

Kevätkauden SM-sarjan sarjajärjestelmän muutos vahvistettiin  viime viikolla. Suoraan puolivälieriin jatkaa neljä parasta joukkuetta ja loput kuusi kamppailevat paikasta puolivälierissä alemman jatkosarjan kahden parhaan joukkueen kanssa. Näin ollen yhdenkään SM-sarjajoukkueen kausi ei pääty vielä runkosarjaan.

* * *

Perjantain avauksessa Ässät kaatoi Lukon jatkoajalla ja otti viidennen voittonsa putkeen. Ässien sankariksi nousi puolustaja Valtteri Viirret, joka teki porilaisten molemmat maalit. Jatkoajan ratkaisu syntyi ajassa 61.55.

Ylivieskan Jääkarhujen kasvatti on merkkauttanut 23 ottelussaan pisteet 10+13=23. Yhdeksässä viime ottelussaan hän on tehnyt seitsemän maalia ja 15 pistettä.

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta