×
maanantai, 16 marraskuu 2020 10:33

Suomi-sarja: Raahe-Kiekko jatkaa sarjakärjessä – myös JHT viikonlopun tuplavoittaja

Kirjoittanut
JHT nappasi niukan vierasvoiton Järvenpäästä JHT nappasi niukan vierasvoiton Järvenpäästä Sini Löfman

Raahe-Kiekko jatkaa Suomi-sarjan kärjessä haettuaan viikonloppuna kaksi voittoa Etelä-Suomen minikiertueeltaan.

Helpolla raahelaiset eivät päässeet, sillä Kotkassa Raahe-Kiekko käänsi ottelun itselleen vasta päätöserässä voittaen Titaanit niukasti maalein 2–1. Tasaista oli sunnuntainakin, kun Raahe-Kiekko pelasi Huntersin vieraana Porvoossa. Raahelaiset voitti ottelun lopulta maalein 3–1.

Sarjakakkonen HCIK nollasi viikonlopun ainoassa pelissään Laser HT:n voittaen ottelun lukemin 3–0. HCIK-maalivahti Pontus Paakkonen piti maalinsa puhtaana 33 torjunnallaan ja nappasi nimiinsä myös yhden syöttöpisteen. HCIK:n tehomiehet Laser-voitossa olivat sarjan pistepörssin kärkiviisikkoon kuuluvat Kristian Tikka (2+1) ja Jesse Leppikoski (1+2).

Raahe-Kiekon lisäksi myös JHT nappasi viikonloppuna kaksi voitto, kun joukkue kaatoi ensin Giantsin Hollolassa maalein 5–1 ja perään Haukat Järvenpäässä niukasti 4–3 oltuaan tappiolla vielä vajaat kahdeksan minuuttia ennen pelin päätöstä. JHT on sarjassa nyt neljäntenä edellään myös D-Kiekko.

Viikonlopun suurimpia maalijuhlia vietettiin Muik Hockeyn ja Pyryn kohtaamisessa, kun nokialaiset hakivat Uudestakaarlepyystä 6–5-jatkoaikavoiton Pyryn Aleksi Niemen tehoiltua viiden pisteen (1+4) edestä.

Sarjan tilastot löytyvät täältä.

Olet nyt

Lisää Suomi-sarjan uutisia

Etsi sivustolta