×
maanantai, 05 lokakuu 2020 10:17

D-Kiekko sarjakärjessä – Suomi-sarja alkanut todella tasaisena

Kirjoittanut
Miika Runsalan kipparoima Porvoon Hunters taisteli 6–5-voiton Järvenpään Haukoista Miika Runsalan kipparoima Porvoon Hunters taisteli 6–5-voiton Järvenpään Haukoista Sini Löfman

Jyväskylän paikallispelissä Riemun 6–5 voittolaukauskilpailun jälkeen voittanut D-Kiekko on Suomi-sarjan kärjessä, kun otteluja on joukkueesta riippuen pelattu kolme tai neljä.

Kierroksen yksi jännittävimmistä peleistä nähtiin Jyväskylässä, kun Riemu kiri päätöserässä 2–5 tappioasemasta tasoihin estäen D-Kiekon täyden kolmen pisteen potin. Lopulta voittolaukauskilpailun voittomaali merkittiin D-Kiekon Juho Nymanin nimiin.

Riemun nousu ei ollut viikon ainoa laatuaan. Järvenpään Haukat johti Porvoossa yhdeksän minuuttia ennen peliajan päätöstä 5–3, mutta kotijoukkue Hunters taisteli lopulta 6–5-voittoon vielä varsinaisella peliajalla. Kotijoukkueen tehokkain oli yli 300 Liiga-pelin Mika Partanen (2+3).

Viikonlopun ainoa nollapeli nähtiin Uudessakaarlepyyssä, kun Muik Hockeyn Mathias Biskop nollasi Laser HT:n 34 torjunnallaan kotijoukkueen voittaessa 4–0.

Pistepörssin kärjessä on neljässä pelissä seitsemän maalia iskenyt HC Giantsin Niklas Westerlund. Seitsemän tehopisteen pelaajia ovat myös HCIK:n Niklas Konttila ja Jesse Leppikoski sekä Giantsin Jesse Peltonen.

Sarja jatkuu keskiviikkona HCIK:n vieraillessa Haukkojen luona Järvenpäässä. Viikonvaihteessa edessä on seitsemän peliä.

Sarjan tilastot löytyvät täältä.

Olet nyt

Etsi sivustolta