perjantai, 21 helmikuu 2020 15:14

Suomi-sarjan runkosarja saadaan päätökseen tulevana viikonloppuna – D-Kiekko varmisti murskavoitolla kotiedun pudotuspeleihin

Kirjoittanut Jussi Talvio
Suomi-sarjan runkosarja saadaan päätökseen tulevana viikonloppuna – D-Kiekko varmisti murskavoitolla kotiedun pudotuspeleihin Marko Hannula

Suomi-sarjan runkosarja saadaan päätökseen tulevana viikonloppuna.

Ylempi loppusarja

Kaikki putket katkeavat aikanaan ja niin kävi myös Kiekko-Espoon voittoputkelle perjantaina, kun FPS voitti espoolaiset sarjasijoitusten kannalta merkityksettömässä pelissä jatkoajalla maalein 3-2.

Perjantain toisessa pelissä Pyry kiristi taistelua sijoista 4-7 voittamalla Huntersin Porvoossa lukemin 2-3.

Lauantaina voitokkaita olivat JHT, Raahe-Kiekko ja D-Kiekko. Sunnuntaina Kiekko-Espoo voitti Raahessa ja D-Kiekko nappasi viikonlopun toisen voittonsa kaatamalla HC Giantsin murskaluvuin 16-2. Vili Vesalainen ja Valtteri Tiainen iskivät molemmat pelissä kypärätempun arvoiset kolme maalia mieheen.

Kiekko-Espoon ja FPS:n tavoin D-Kiekko on nyt varmistanut pudotuspelien kotiedun itselleen. Sijoilla 4-7 olevat Hunters, Pyry, JHT ja Raahe-Kiekko taistelevat vielä kotiedusta ja asetelmista pudotuspeleihin. Yksi näistä joukkueista joutuu HC Giantsin seuraksi pudotuspelien villi kortti -kierrokselle, jossa vastaan luistelee kaksi alemman loppusarjan kärkijoukkuetta.

Alempi loppusarja

Kahden kärki, Karhu HT ja S-Kiekko, on vahvasti menossa villi kortti –kierrokselle. Sarjakolmonen Titaanit on jäänyt S-Kiekosta neljän pisteen päähän ja tarvitsee nyt S-Kiekon tappion lisäksi voittoja kahdesta jäljellä olevasta peleistään.

HCIK ja Riemu taistelevat suoraan sarjasäilymiseen oikeuttavasta neljännestä sijasta. Kaarinalaiset ovat kolmen pisteen takamatkalla, kun kummallakin on kaksi peliä jäljellä.

Laser HT, Haukat ja Muik Hockey ovat varmoja karsijoita.


- Suomi-sarjan otteluohjelma ja tilastot löytyvät tulospalvelusta.

Olet nyt

Lisää Suomi-sarjan uutisia