keskiviikko, 04 joulukuu 2019 08:58

Porvoon Huntersin Teemu Mielonen on Suomi-sarjan marraskuun pelaaja

Kirjoittanut Jussi Talvio
Porvoon Huntersin Teemu Mielonen on Suomi-sarjan marraskuun pelaaja Janne Penttinen

Seurojen asettamista ehdokkaista on marraskuun kuukauden pelaajaksi valittu Huntersin hyökkääjä Teemu Mielonen. 
Toista kauttaan Porvoossa pelaava 25-vuotias väkkärämäinen sentteri teki marraskuun aikana pelaamissaan seitsemässä pelissä tehot 6+10 = 16. Hän johtaa sarjan pistepörssiä, 19 peliä pistein 12+23=35.

Mielonen on Kiekko-Vantaan kasvatti ja hän on aikuisissa pelannut 127 peliä Mestistä Kiekko-Vantaassa ja tehnyt niissä pisteet 16+34=50. Suomi-sarjassa on pelejä kertynyt 64 kappaletta tehoin 36+59=95. Hän oli viime kaudella Huntersin tehokkain pistemies  ja tällä kaudella tahti on ollut entistä parempi.

Teemu, mistä tämän kauden vire on peräisin?

– Ensinnäkin olen pysynyt terveenä ja paikat on kunnossa. Olen pystynyt panostamaan täysillä harjoitteluun ja peleihin. Pari edellistä kautta meni vammojen kanssa painiessa, mutta nyt on tuntunut hyvältä.

– Kukaan ei tietysti yksin tee pisteitä ja minulla on koko kauden ollut hyvät ketjukaverit Teemu VäisänenJoakim Kukkonen ja Otto Melkinen. Kun on hyvät pelaajat laidoilla ja ketju saa paljon vastuuta, niin tulosta pitääkin tulla. Väisäsen kanssa ollaan pelattu varmaankin satoja pelejä samassa jengissä ja yhteispeli hänen kanssaan sujuu kyllä hyvin.

Teemu Mielosen pelaajakortti.

Kuukauden pelaajan valinnassa olivat loppusuoralla myös Titaanien Panu Laitinen ja HC Giantsin Juho Veneskari.

Olet nyt

Lisää Suomi-sarjan uutisia