perjantai, 15 maaliskuu 2019 21:11

Suomi-sarjan välieräsarjat katkolla lauantaina – Hokki ja Hunters voiton päässä Mestis-karsinnoista

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Hokin Tuomas Komulainen teki torstaina voittomaalin toisessa jatkoerässä. Hokin Tuomas Komulainen teki torstaina voittomaalin toisessa jatkoerässä. Pasi Mennander

Suomi-sarjan välieräsarjat ovat ensimmäisen kerran katkolla lauantain kolmansissa osaotteluissa. Välieräparien voittajat etenevät Mestiksen karsintoihin.

Kajaanin Hokki johtaa välieräsarjaansa forssalaista FPS:ää vastaan voitoin 2–0. Toinen osaottelu päättyi torstai-iltana kajaanilaisten 5–4-vierasvoittoon. Ottelun voittomaalin teki toisessa jatkoerässä kokonaisajassa 95.45 Tuomas Komulainen.

– Nyt meillä on kaksi voittoa, mutta ei tässä tarvitse henkseleitä paukutella tai mitään. Kävimme kopissa tilanteen läpi, että mitään mestaruuksia ei voi miettiä, vaan pitää mennä peli kerralla. Lauantaina täytyy esittää kauden paras peli ja haluamme voittaa silloin, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen sanoi seuran verkkopalvelussa.

Hokki ja FPS kohtaavat kolmannen kerran lauantaina kello 17:00 Kajaanissa. Tarvittaessa ottelusarja jatkuu sunnuntaina Forssassa (kello 18:00) ja tiistaina Kajaanissa (18:30).

Porvoon Hunters johtaa välieräsarjaansa Kiekko-Espoota vastaan otteluvoitoin 2–0. Tiistain avausottelussa Espoonlahdessa Hunters oli parempi maalein 3–2, torstaina Porvoossa loppuluvut olivat kotijoukkueelle 4–1.

Kolmas osaottelu käynnistyy Espoonlahden jäähallissa lauantaina kello 17:00. Jos K-Espoo voittaa, sarja jatkuu sunnuntaina Porvoossa (kello 17:00) ja tarvittaessa tiistaina Espoonlahdessa (kello 18:30).

Suomi-sarjan välierien voittajat etenevät Mestis-karsintoihin. Vastaan asettuvat Mestiksen sijojen 11 ja 12 joukkueet.

 

Suomi-sarjan välierät:
Hokki   – FPS      2–0 (5–4, 5–4 JA)
K-Espoo – Hunters  0–2 (2–3, 1–4)

Suomi-sarjan pudotuspelit tulospalvelussa

Olet nyt

Suomi-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta