maanantai, 18 joulukuu 2017 08:40

Juha Pajuojasta KOOVEEn uusi päävalmentaja kaudelle 2018-19

Kirjoittanut Toimitus
Juha Pajuoja. Juha Pajuoja. Liiga

Tampereen KOOVEE saa Juha Pajuojasta seuran edustusjoukkueen uuden päävalmentajan. Pajuojan pesti alkaa toukokuussa 2018 ja valmennussopimus kattaa pelikauden 2018-19. 

Tällä hetkellä Juha Pajuoja toimii kiinteistövälittäjänä Kotijoukkue-ketjussa. Pajuoja ryhtyy luotsaamaan tamperelaisseuraa päätyönsä ohessa.

Juha Pajuoja on aiemmin toiminut päävalmentajana SM-liigassa Tampereen Ilveksessä, Porin Ässissä ja Turun Palloseurassa. Tämän ohella Pajuoja on ollut Kokkolan Hermeksen päävalmentaja 1. divisioonassa ja Mestiksessä.

Suomen Jääkiekkoliiton alaisuudessa Juha Pajuojan valmennusvastuulla ovat olleet Suomen U16-, U17- ja U18-maajoukkueet. Lisäksi Pajuoja on aikanaan luotsannut Ilveksen ja Tapparan A-nuorten joukkueita.

Juha Pajuojan tuorein päätyö jääkiekon saralla oli Ilveksen SM-liigajoukkueen urheilutoimenjohtajan paikka kausina 2013-16.

Pelaajana Juha Pajuoja edusti Ilvestä SM-liigassa 169 ottelussa saavuttaen tehopisteet 26 + 29 = 55. Liigauransa jälkeen Pajuoja pelasi myös kaksi kautta Kokkolan Hermeksessä.

Lähde: Tiedote

 

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta