perjantai, 19 helmikuu 2016 12:51

Suomi-sarjan runkosarja paketoidaan viikonloppuna

Kirjoittanut
Toni Jeskanen on Huntersin sisäisen pistepörssin kärjessä. Lari Arima (taustalla) tuo kovuutta Huntersin takalinjoille. Toni Jeskanen on Huntersin sisäisen pistepörssin kärjessä. Lari Arima (taustalla) tuo kovuutta Huntersin takalinjoille. Riku Saari

Suomi-sarjan runkosarjan viimeiset ottelut pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Taistelua käydään niin viimeisistä pudotuspelipaikoista kuin alemman jatkosarjan välttämiseksikin.

Imatran Ketterä on jo varmistanut runkosarjan voiton, mutta sijoilla 2.-6. majailevien Nokian Pyryn, Karhu HT:n, Iisalmen Peli-Karhujen, Porvoon Huntersin ja Kalajoen JHT:n järjestys sarjassa voi vielä muuttua.

Viimeisissä pudotuspelipaikoissa ovat nyt kiinni KJT ja AIK, mutta KOOVEElla ja S-Kiekolla on vielä mahdollisuus nousta pudotuspeleihin. Lauantaina Seinäjoella pelataankin erittäin tärkeä ottelu S-Kiekon ja KOOVEEn välillä.

Suomi-sarjan runkosarjan sijoille 9.-11. päätyneet joukkueet lopettavat kautensa runkosarjaan.

Sijoille 12.-15. päätyneet pelaavat neljän joukkueen kaksinkertaisen alemman jatkosarjan (6 ottelua), jonka kaksi viimeistä jatkavat Suomi-sarjan karsintaan yhdessä II divisioonista tulevien lohkovoittajien kanssa.

Yhdennessätoista sijassa on nyt kiinni HC Indians Kaarina (39 pistettä), mutta D-Kiekko hengittää niskaan vain kahden pisteen päässä.

Forssan Palloseurallakin (34 pistettä) on vielä saumansa nousta pois alempaan jatkosarjaan johtavilta sijoilta. VG-62:n ja Kiekkokoplan osalta alempaan jatkosarjaan joutuminen on jo varma asia.

Suomi-sarjan otteluohjelman ja tilastot löydät täältä.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta