sunnuntai, 15 maaliskuu 2015 20:42

Suomi-sarja: HC Satakunta tasoitti otteluvoitot murskattuaan Jokipojat

Kirjoittanut

Suomi-sarjan välierien toiset ottelut pelattiin sunnuntaina. Välierissä nähtiin jälleen vain kotivoittoja, ja HC Satakunta sekä Bewe TuusKi tasoittivat otteluvoitot 1-1:een Jokipoikia ja Hermestä vastaan.

HC Satakunta nuiji Eurajoella Jokipojat peräti 8-2. Eurajokelaisjoukkueen tehoketjun muodostivat Ossi Pellinen (2+2), Samuli Virkkunen (1+3) ja Jesse Laaksonen (2+2). Jokipojat karkasi alussa johtoon Ville Oksan ja Mikko Siermanin maaleilla, mutta sen jälkeen peli oli HC Satakunnan.

Myös Bewe TuusKi tasoitti ottelusarjansa Hermestä vastaan, mutta Hyrylässä lukemat olivat toista välieräparia maltillisemmat Bewe TuusKin voitettua 3-1. Välierien kolmannet ottelut pelataan tiistaina Joensuussa ja Kokkolassa. Loppuottelupaikkaan vaaditaan kolme otteluvoittoa.

Sunnuntaina pelattiin myös Suomi-sarjan toisen karsintakierroksen ottelut S-Kiekko - HC Indians Kaarina ja KOOVEE - Red Ducks. S-Kiekko voitti 5-1 ja KOOVEE 5-2, ja kumpikin joukkue varmisti sarjapaikkansa otteluvoitoin 2-1. Red Ducksin ja HCIK:n kausi jatkuu kolmannella karsintakierroksella.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta