maanantai, 10 kesäkuu 2019 09:11

Rullakiekon SM-liigan runkosarja päättyi viikonloppuna

Kirjoittanut
 Pahalammen Waltteri Selimgerei johtaa sarjan pistepörssiä Pahalammen Waltteri Selimgerei johtaa sarjan pistepörssiä Riku Laukkanen

Kauden 2019 rullakiekon SM-liigan runkosarjan viimeiset pelit pelattiin viikonloppuna.

Perjantaina Somerolla nähtiin PEPEn ja Koovee Rollersin välinen ottelu, joka päättyi kotijoukkue PEPEn tappioon lukemin 5-9. Ottelun paras pistemies oli Koovee Rollersin Markus Jokinen neljällä maalillaan.

Koovee Rollers oli voitokas myös lauantaina, kun joukkue kohtasi Tesomalla CSKA Mordorin. Tällä kertaa vastustajat joutuivat taipumaan Rollersille lukemin 3-4. CSKA Mordorin Samuli Vainionpää sekä Koovee Rollersin Jesse Pelamo tekivät ottelun parhaina maalintekijöinä kumpikin kaksi maalia.

Lauantain toisessa ottelussa Lapinlahdella Veikot saivat vastaansa Pahalammen. Ottelu päättyi Pahalammen 9-5 -voittoon. Ottelussa nähtiin kaksi hattutemppua, kun Pahalammen Kristian Tanus sekä Waltteri Selimgerei iskivät molemmat kiekon vastustajien maaliin kolmesti.

Runkosarjan päättyessä sarjataulukon kärjessä on Pahalampi ja kakkosena Koovee Rollers. Kolmossijaa pitää CSKA Mordor ja nelosena Vuorelan Veikot.

Pistepörssiä johtaa Pahalammen Waltteri Selimgerei ja hänen perässään kakkosena on Jerry Markkula ja kolmosena Teemu Kraneis, jotka molemmat pelaavat CSKA Mordorin joukkueessa. 

Sarja jatkuu perjantaina 14.6. ja lauantaina 15.6. välieräotteluilla, jossa vastakkain ovat Pahalampi ja Veikot sekä Koovee Rollers ja CSKA Mordor.

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Etsi sivustolta