keskiviikko, 06 kesäkuu 2018 10:01

Rullakiekon SM-liigassa edessä runkosarjan viimeinen viikko – Pudotuspelipaikat ratkaistaan nyt

Kirjoittanut Toimitus

Rullakiekon SM-liigassa pelataan tällä viikolla runkosarjan viimeiset ottelut, pelipäivät ovat keskiviikko, perjantai ja lauantai.

Kun otteluita on pelaamatta joukkueesta riippuen yhdestä kolmeen, sarjataulukon kärkisijoilla majailevat tamperelainen Pahalampi ja Someron ylpeys PEPE.

Sijoittuminen runkosarjan kahden parhaan joukkoon tuo suoran pääsyn välieriin. Myös Tap-Teamilla ja Koovee Rollersilla on vielä mahdollisuus kiilata itsensä kärkikaksikkoon, mutta tämä vaatii pisteitä jäljellä olevista peleistä ja toisaalta nykyiset kärkijoukkueet eivät saisi tällöin pistetiliänsä juurikaan kartuttaa.

Kun runkosarja on pelattu, on playoffien vuoro. Pudotuspelit alkavat Wild Card -otteluilla, jotka pelataan 13. kesäkuuta. Otteluissa kohtaavat runkosarjan 3. ja 6. ja 4. ja 5. joukkue. Voittajat jatkavat runkosarjan 1. ja 2. sijoittuneen joukkueen kanssa pelattaviin välieriin. Välierät pelataan paras kolmesta -menetelmällä 15., 16. ja tarvittaessa 17. kesäkuuta.

Myös loppuottelut ratkotaan paras kolmesta -systeemillä. Ratkaisupelit pelataan 27., 29. ja tarvittaessa 30. kesäkuuta. Pronssiottelua ei pelata vaan pronssi jaetaan runkosarjan perusteella.


- Päivän otteluiden seuranta ja viikonlopun otteluiden aikataulut löytyvät SJL:n tulospalvelusta

 

 

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia

 
 
 

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Etsi sivustolta