torstai, 31 toukokuu 2018 14:33

Rullakiekon SM-liiga: PEPE Rollerin tavoitteena sijoittuminen kahden parhaan joukkoon runkosarjassa - ja pelien jatkuminen aina finaaleihin asti

Kirjoittanut Juha-Matti Vuorela
Rullakiekon SM-liiga: PEPE Rollerin tavoitteena sijoittuminen kahden parhaan joukkoon runkosarjassa - ja pelien jatkuminen aina finaaleihin asti Tanja Pohjaranta

PEPE Rollerin kausi 2018 on alkanut hieman kaksijakoisesti. Muutaman kirvelevän tappion jälkeen joukkue on päässyt hyvään vauhtiin ja tämän hetken tavoitteena runkosarjan osalta onkin sijoitus kahden parhaan joukossa.

Runkosarjan ollessa jo pitkällä, PEPE Roller on vähiten maaleja päästänyt joukkue. Tästä voimme päätellä, että ainakin maalivahti- ja puolustuspeli on toiminut kauden avausotteluissa.

PEPE Rollerin kokoonpanossa on esiintynyt kaksi tulokaspelaajaa jotka kannattaa nostaa esille, hyökkääjä Arsi Virta ja puolustaja Aleksi Moisander, jotka ovat varmasti kumpikin tulevaisuudessa kovia PEPE-nimiä.

Muita pelaajia, joita kannattaa seurata kauden ratkaisupeleissä, ovat puolustaja ja PEPEn sisäisen pörssin ykkönen Samuli Rahikainen, joka on liikkuvuudellaan tuonut PEPEn puolustukseen virtaa myös vanhoihin sotaratsuihin, kuten Joni Kujalaan ja Aleksi Hovilaan. Viime kauden ykköspuolustaja ja viime kauden loukkaantumisen takia kesken jättäneen Simo Pasosen odotetaan kauden edetessä nousevan taas Pepen ykköspuolustajaksi.

PEPEn hyökkäyksestä voidaan nostaa esille varusmiespalvelusta suorittavat Oskari Lehtinen ja Miku Ronkainen, jotka ovat olleet oiva tutkapari läpi kauden, aina kun ovat päässeet pelaamaan yhdessä. Lisäksi PEPEn legendoihin kuuluva Olli Lehtinen on äitynyt loistavaan vireeseen. Kauden edetessä myös veljeksiltä Jasu ja Saku Vuori odotetaan paljon vastuunkantoa ja joukkueen nostamista todella kovaksi mitalisuosikiksi.

PEPE Rollerin tavoitetaana on siis sijoittuminen kahden parhaan joukkoon runkosarjassa, jossa joukkue saa tällä viikolla vastaansa sarjan kärkipaikkalla majailevan Pahalammen ja neljäntenä olevan Veikot. Runkosarjan jälkeen tavoitteena on, että pelit jatkuvat SM-liigafinaalien merkeissä.

 

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta