lauantai, 02 heinäkuu 2016 20:09

Rullakiekon pudotuspelien MVP-palkinto Petri Partaselle - ”Näytimme mistä meidät on tehty”

Kirjoittanut
MVP-palkinnon ojensi Petri Partaselle Jääkiekkoliiton kilpailusihteeri Teemu Vanhala. MVP-palkinnon ojensi Petri Partaselle Jääkiekkoliiton kilpailusihteeri Teemu Vanhala. Pasi Mennander

Rullakiekon SM-liigan playoffsien parhaan pelaajan palkinto ojennettiin lauantaina Vuorelan Veikkojen mestarijoukkueen puolustajalle Petri Partaselle.

- Joukkueemme oli tasainen eikä kukaan noussut selkeään ratkaisijan rooliin. Nyt palkinto lankesi minulle, ja ihan hyvältähän tämä tuntuu, Partanen sanoi voitokkaan finaaliottelun jälkeen MVP-pokaali kädessään.

Veikot kaatoi lauantain kolmannessa finaaliottelussa Koovee Rollersin maalein 6-3. Perjantain kehno esitys (2-8) Tampereella oli unohdettu ja Veikot rynni kotihallissaan mestariksi.

- Pelasimme tänään tosi tiiviisti, puolustimme tarkkaan ja pidimme kiekkoa. Eilinen peli oli meiltä avoimempaa hurlumheitä, eikä meillä ollut siinä mitään mahdollisuuksia. Tänään päätimme näyttää mistä meidät on tehty, Partanen summasi.

Veikot karkasi Kooveelta heti ottelun avauserässä. Kotijoukkue hallitsi kiekkoa ja iski ensimmäisessä erässä kolme maalia.

- Se oli tarkoituksemmekin. Se, että pystyy pitämään kiekkoa, on tässä lajissa paras puolustus. Onneksi pääsimme heti ottelun alussa johtoon ja pystyimme toteuttamaan pelisuunnitelmaamme.

Veikot voitti myös runkosarjan, vaikka ongelmiakin oli.

- Pelasimme runkosarjassa välillä kahdeksalla pelaajalla. Finaaleihin saimme kuitenkin kaikki paikalle ja tässä on tulos.

Playoffsien parhaat pelaajat 2001-2016:
2001 Ville Vahalahti, Team Mission Kiekko-67
2002 Jarno Ekman, MahtiAnkat
2003 Matias Valavuo, Roller Eagles
2004 Aki Tuominen, MahtiAnkat    
2005 Sami Markkanen, Devils
2006 Karo Koivunen, Thunder
2007 Kari Lohtander, Näätä Rollers
2008 Ossi Pellinen, Pahalampi
2009 Petri Karhu, Vuorelan Veikot
2010 Jori Lehterä, Pahalampi
2011 Markus Jokinen, Koovee Rollers
2012 Pat Ahosilta, Vuorelan Veikot
2013 Jani Laine, Pahalampi
2014 Sasu Hovi, Pahalampi
2015 Janne Laakkonen, Vuorelan Veikot
2016 Petri Partanen, Vuorelan Veikot

 

 

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia

 
 
 

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Etsi sivustolta