lauantai, 21 touko 2016 06:31

Rullakiekon SM //Pahalammella suuret suunnitelmat: jopa 4000 katsojaa!

Kirjoittanut Hinni Hirvonen
Jussi Puuska on Pahalammen GM ja valmentaja. Jussi Puuska on Pahalammen GM ja valmentaja. Pasi Mennander

Tamperelaisseura Pahalammella on tavoitteet korkealla. Kauden yleisötavoitteekseen joukkue on asettanut jopa 4000 silmäparia. 

- Hurja luku perustuu siihen, että jakaisimme paljon vapaalippuja kouluille ja joka suuntaan.

Ennen kauden alkua Pahalampi jakoi tamperelaisille rullakiekkojunioreille 500 kausikorttia. Pahalampi olisi halunnut siirtää kotiottelunsa Hakametsän jäähalliin, mutta joutui tyytymään pienempään harjoitushalliin.

Harjoitushalliin mahtuu enimmillään reilu tuhat katsoja ja istumapaikkoja riittää 450 ensimmäiselle. Viereinen päähalli vetää yli 7000 katsojaa. Tilanne närkästyttää Pahalammen General Managerina ja valmentajana toimivaa Jussi Puuskaa

- Luulen, että esimerkiksi paikallisvastustaja Kooveeta vastaan kaikki halukkaat eivät halliin mahdu. 

Kesällä MM-kisojen finaalia Hakametsässä seurasi 6678 katsojaa, mikä on Suomen ennätys rullakiekko-ottelussa.

Tällä kaudella rullakiekon SM-liigan seitsemästä joukkueesta peräti neljä tulee Tampereelta. Myös tamperelaisten juniorijoukkueiden määrä on kasvanut MM-kisojen jälkeen.

- MM-kisat käynnistivät Tampereella kovan rullakiekkobuumin. Laji on mennyt paljon eteenpäin.

Pahalammen paidassa on perinteisesti nähty nimekkäitä pelaajia aina NHL-kaukaloista asti. Myös täksi kaudeksi tamperelaisjoukkue on saamassa kovia vahvistuksia.

- Aleksander Barkov, Jori Lehterä, Ville Nieminen ja Tuukka Mäntylä ovat näillä näkymin tulossa. Ryhmästä tulee kauden mittaan mielenkiintoinen, Puuska lupaa.

Miehet tienaavat rapakon takana miljoonia ja puitteet NHL-organisaatioissa ovat viimeisen päälle järjestetty. Nimimiesten houkutteleminen Hakametsän harjoitushalliin rullakiekkokaukaloon ei Puuskan mukaan ole hankalaa.

- Tämä on heille harrastus. Kiltisti maksavat kausimaksunkin, Puuska hymyilee.

Taloudellisesti tiukat ajat eivät ainakaan Pahalammen paidassa näy.

- Meillä on pelipaidassa 47 mainosta. Kuusi tai seitsemän mainostajaa on soittanut minulle ja kysynyt, pääseekö mainostajaksi, Puuska kertoo. 

Pahalampi isännöi tänään lauantaina hallitsevaa Suomen mestaria Vuorelan Veikkoja. Ottelu Hakametsän harjoitushallissa alkaa kello 18.

 

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia

 
 
 

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Etsi sivustolta