perjantai, 27 kesäkuu 2014 23:37

Otteluraportti: Pahalampi kuittasi kolmannessa - "Luvassa hieno rullakiekkopäivä"

Kirjoittanut Teemu Vanhala

Rullaleijonien MM-kultaryhmän joukkueenjohtaja Teemu Vanhala seurasi perjantaina Pahalammen ja PEPEn toista välieräottelua. Tässä Vanhalan raportti!

Pahalampi-Pepe 5-3 (0-1,1-2,3-0,1-0)

Pahalammen ja PEPEn toinen ottelu noudatti ensimmäisen osaottelun kaavaa. Kaksi ensimmäistä erää mentiin PEPEn tahdissa ja molemmat maalivahdit pelasivat hyvän pelin.

PEPEn puolustaja Jussi Tapio oli päättänyt ratkaista finaalipaikan somerolaisille tehden ottelun avausmaalin hienolla taistelumaalilla ja vieden PEPEn 0-2-johtoon toisen erän alkuun.

Kun vielä Tobias Kauppinen lisäsi ajassa 15.18 vierasjohdoksi jo 0-3, alkoi PEPEn leirissä mietteet olla finaalissa.

Toisen erän loppuun Pahalampi sai tärkeän kavennusmaalin ylivoimalla vain seitsemän sekuntia ennen erän päätöstä hienon syöttökuvion päätteeksi Kim Strömbergin tehdessä Jimi Palannon ja Jani Laineen tarjoilusta.

Kolmanteen erään tuli sisuuntunut Pahalampi ja passivoitunut PEPE. Samoin kuin ensimmäisessä osaottelussa PEPE pelasi loistavasti kaksi ensimmäistä erää ja pitkän tauon jälkeen antoi kiekonhallinnan Pahalammelle. Pahalampi kuittasi kolmannen erän lukemin 3-0 ja siirtyi neljänteen erään 4-3-johdossa. Parissa maalissa oli kotijoukkueella hieman onneakin mukana.

Neljänteen erään ei PEPE saanut enää käännettyä pelin suuntaa ja kotijoukkueen kapteeni Antti Kovero iski lopullisen niitin somerolaisten arkkuun ajassa 45.55.

Loppuun ei PEPE saanut enää kunnon painostusta aikaiseksi vaan otteissa näkyi tuskastumisen merkkejä. Näin ratkaisu siirtyi lauantaille, jolloin Hakametsässä on luvassa hieno rullakiekkopäivä kahden ratkaisevan välieräpelin voimin: kello 15:00 Koovee-Veikot ja kello 17:00 Pahalampi-PEPE.

 

 

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia

 
 
 

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Etsi sivustolta