keskiviikko, 07 touko 2014 15:02

Sankarikanava tarjoaa rullakiekon SM-liigaa livenä - Ensimmäinen lähetys torstaina

Kirjoittanut Leijonat.fi toimitus
Pahalampi juhli Suomen mestaruutta 2013. Pahalampi juhli Suomen mestaruutta 2013.

Mänttä-vilppulalainen Sankarit.fi -media on aloittanut yhteistyön Jääkiekkoliiton ja hallitsevan rullakiekon suomenmestarin, tamperelaisen Pahalammen kanssa rullakiekon SM-liigaotteluiden livestriimauksesta Pahalammen otteluiden osalta.

Sankarit.fi -median Sankarikanava striimaa ottelut selostettuna youtube-kanavan kautta.

- Pahalampi kohtaa rullakiekkokauden aikana kaikki rullakiekon SM-liigajoukkueet kahdesti, joten on upeaa, että jokainen joukkue saa tätä kautta medianäkyvyyttä, Sankarikanavan tuotantojohtaja Tommi Meronen toteaa.

- Rullakiekon suosio ja näkyvyys on kasvussa, joten on hienoa olla mukana nostamassa tätä upeaa lajia esille myös täällä Suomessa. Lähetyksissä haastattelemme ja nostamme esille lajin tekijöitä taustahenkilöistä itse pelaajiin. Laji on suosittu jääkiekkoilijoiden kesäharrastuksena, mutta lajia harjoittaa tosissaan myös henkilöitä jääkiekon ulkopuolelta. Rullakiekon SM-liigassa pelaa kovia nimiä molempien lajien puolelta, jääkiekon puolelta mm. olympiamitalisteja, osa heistä on mukana jääkiekon MM-kisoissa Valko-Venäjällä ja tulevat mukaan kun kisat päättyvät, Meronen jatkaa.

Linkit ilmaisiin lähetyksiin löytyvät Sankarit.fi -sivuilta.

Pahalammen kotiavaus ja samalla viime kauden finaaliparin kohtaaminen (Pahalampi – Koovee Rollers) nähdään torstaina 08.05. Haka 2 -areenalla, joka on molempien tamperelaisjoukkueiden kotiareena. Ottelun alla julkaistaan Pahalammen mestaruusviirit vuosilta 2008, 2010 ja 2013, jotka on nostettu Haka 2 -areenan kattoon. Ottelu alkaa klo 19:00 ja lähetys Sankarikanavalta starttaa n. klo 18:45.

Linkki lähetykseen

 

 

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia

 
 
 

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Etsi sivustolta