lauantai, 11 elokuu 2012 20:05

Koovee Rollers voitokas rullakiekon seurajoukkueiden EM-kisoissa Englannissa

Kirjoittanut

Rullakiekon SM-liigassa hopeaa voittanut tamperelainen Koovee Rollers pelasi voitokkaasti Englannin Sheffieldissä järjestetyssä Major League Roller Hockey European Summer Cupissa.


Sheffieldin Skate Central -hallissa 4.-5.8.2012 pelattu seurajoukkueiden EM-turnaus päättyi suomalaisjuhliin. Koovee Rollers kukisti finaaliottelussa Manchester Warriorsin maalein 5-3.

Koovee Rollers pelasi turnauksessa seitsemän ottelua ja hävisi niistä kaksi, mutta ratkaisuhetkillä tamperelaiset olivat iskussa. Välierässä ja finaaliottelussa Koovee Rollers kaatoi joukkueet (ruotsalainen Marsblade Capitals ja englantilainen Manchester Warriors), jotka olivat aiemmin turnauksessa osoittautuneet liian vahvoiksi.

Warriors johti finaaliottelua maalein 2-0 ja 3-2, mutta Koovee rynni lopulta voittoon Jyrki Rantalan ja Tuukka Suoniemen (2) maaleilla.

Rullakiekon MM-kisoissa kesäkuussa pronssia voittaneessa joukkueessa oli kuusi pelaajaa Koovee Rollersista - puolustajat Jari Harjumäki, Jouni Aalto ja Tobias Kauppinen sekä hyökkääjät Markus Jokinen, Juho Joki-Erkkilä ja Kari Lohtander.

Vuoden 2013 MLRH European Summer Cup pelataan Tampereella.

EM-turnauksen kotisivut
Koovee Rollersin kotisivut

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Etsi sivustolta