tiistai, 12 heinäkuu 2011 09:08

KooVee Rollers rullakiekon Suomen mestari!

Kirjoittanut

Tamperelainen KooVee Rollers pääsi viikonloppuna juhlimaan rullakiekon Suomen mestaruutta voittamalla ratkaisevassa kolmannessa ottelussa Vuorelan Veikot Kuopiosta lukemin 4-3.


Kun finaalisarjan ensimmäinen ottelu päättyi Veikkojen 8-4 kotivoittoon ja toinen identtisiin numeroihin vuorostaan KooVeelle, osattiin kolmannesta kamppailusta odottaa tasaväkistä. Maalitehtailun Kuopiossa aloitti kotijoukkueen Teemu Suhonen, kun peli oli ehtinyt vanhentua vain hieman yli kaksi minuuttia. KooVee kuittaa johdon kuitenkin nopeasti Markus Jokisen maalilla.

Toisessa erässä KooVee meni johtoon Juha-Petteri Arvelan ylivoimamaalilla ajassa 13:36 ja Veikot oli ensimmäistä kertaa ottelussa takaa-ajajana. Kuopiolaiset kirivät johdon kuitenkin kiinni ja menivät ohi Teemujen Virtala ja Hartikainen maaleilla. Maalittoman kolmannen erän jälkeen seuraava tilastomerkintä nähtiin ajassa 38:32, kun Veikkojen Arto Kejonen otti rangaistuksen kiinnipitämisestä. KooVee käytti ylivoimatilanteen välittömästi hyödykseen ja Kari Lohtander löi pelin tasohin, kun rangaistus oli ehtinyt vanhentua vain 14 sekuntia. Kun varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin, oli edessä jatkoaika, jolla ratkaisijan viitan otti harteilleen KooVeen Juho Joki-Erkkilä, joka teki mestaruuden ratkaisseen maalin ajassa 50:13 Jokisen syötöstä.

Mestaruus oli Nokialta täksi kaudeksi Tampereelle muuttaneelle KooVee Rollersille historiansa ensimmäinen.

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia

 
 
 

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Etsi sivustolta