maanantai, 21 lokakuu 2019 08:08

TPS nappasi pisteet K-Espoota vastaan Nuorten SM-liigassa – Hyökkääjä Aarne Intonen: “Jaksettiin jauhaa omaa juttua”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Aarne Intonen. Aarne Intonen. Leeni Pellinen

Nuorten SM-liigan lauantain kierroksella TPS oli tyly isäntä K-Espoota vastaan ja nappasi täydet sarjapisteet 4–1-voitolla. TPS-hyökkääjä Aarne Intonen oli pelin jälkeen erityisen tyytyväinen joukkueensa kärsivällisyyteen.

– Välillä oli huonoja hetkiä ja välillä hyviä hetkiä, mutta hyvin jaksettiin jauhaa omaa juttua, niin sillä se voitto sieltä tuli, Intonen tiivisti iltapäivän ottelun.

TPS käänsi ottelun toisen erän lopulla, kun joukkue nousi kahden viimeisen minuutin aikana ensin ylivoimalla tasoihin Jesper Larinmaan osumalla ja hetkeä myöhemmin Intonen riisti kiekon keskialueella ja käänsi pelin nopeaan vastaiskuun.

– Siinä vaan lähdin nopeasti maalille ja Eetu (Liukas) meni hienosti maalille, niin yritin vaan sinne kohti laittaa ja sitten tuli vielä kaveri toisessa aallosta ja iski maalin, kuvaili Intonen ottelun voittomaaliksi jäänyttä Samu Kalinin viimeistelemää osumaa, johon Liukas ja Intonen saivat syöttöpisteet.

TPS karkasi kolmannessa erässä lopulta 4–1-voittoon, kun Liukas ja Jonas Ridha onnistuivat maalinteossa.

Seitsemän Liiga-ottelua tällä kaudella pelannut Intonen pelasi kauden 12. ottelunsa A-nuorten mukana ja pelasi ykkösketjun keskellä. Laidoilla viilettivät joukkueen tämän hetken parhaat pistemiehet Arttu Nevasaari (10+10) ja Mikael Pyyhtiä (4+16). Intonen on varsin tyytyväinen ketjun pelaamiseen.

– Mielestäni kolme hyvää pelaajaa, ajatellaan pelistä samalla tavalla. Tosi helppo siinä on pelata. Päästään hyvin aina hyökkäyspäähän tekemään hyviä juttuja. Hyviä jätkiä, kyllä siinä on hyvä pelata, kuvaili tehopisteet 3+7 tällä kaudella iskenyt Intonen tehonyrkin pelaamista.

TPS:n seuraava tärkeä koitos on edessä ensi perjantaina, kun Tappara matkaa Tepsin vieraaksi.

Ottelun TPS–K-Espoo tilastotapahtumat tulospalvelussa
Aarne Intosen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta