sunnuntai, 15 syyskuu 2019 20:05

Nuorten SM: Tappara haki tärkeät pisteet Turusta – Hyökkääjä Kasper Simontaival: “Jokainen hoiti oman ruutunsa”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Nuorten SM: Tappara haki tärkeät pisteet Turusta – Hyökkääjä Kasper Simontaival: “Jokainen hoiti oman ruutunsa” Leeni Pellinen

Täysi pistepotti matkasi lauantaina Kupittaalta Tampereelle, kun Tappara voitti TUTO Hockeyn maalein 5–2.

Vieraat rynnistivät vahvasti heti ottelun alusta lähtien, vaikka sitä ei maalilla palkittu vielä ensimmäisessä erässä.

– Ekassa erässä oltiin liikkeessä paljon edellä ja se auttoi luomaan hyviä maalipaikkoja, Tappara-hyökkääjä Kasper Simontaival kertasi ottelua.

Vieraat iskivät ottelun avausmaalin toisen erän alkuminuuteilla kesken kotijoukkueen vahvan pyörityksen.

– TUTO painoi toisen erän alussa kovasti päälle. Me tiedettiin odottaa, että ne tulee kovaa. Ei ihan oltu täysin valmiita, mutta tiedettiin mitä tehdä. Jokainen hoiti oman ruutunsa, ja se alkoi siitä pikkuhiljaa kääntymään. Oltiin pitkäjänteisiä, pystyttiin pitämään pää kylmänä, kun kaverilla alkoi mennä hermot. Puolustettiin tiivisti silloin kun piti, myhäili Simontaival tyytyväisenä. 

17-vuotias Tappara-kasvatti oli erittäin tyytyväinen koko joukkueen panokseen ottelussa. Mieltä lämmitti myös joukkueen onnistuminen ylivoimapelissä. 

– Tänään oli hyvää ylivoimapeliä - kokeiltiin eri koostumuksia ja mentiin hajakentilläkin välillä. Se on viime peleissä tökkinyt, niin tärkeitä maaleja jatkoakin ajatellen. Tärkeät pisteet Turusta, iloitsi Simontaival.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Kasper Simontaival Leijonat.fi:n pelaajakortissa

Olet nyt