torstai, 21 helmikuu 2019 19:43

TUTO Hockey taistelee Nuorten SM-liigan alemman jatkosarjan ykköspaikasta – Tehohyökkääjä Karri Forsblom: “Kaikkemme tehdään joukkueena, että sinne päästään”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Karri Forsblom. Karri Forsblom. Leeni Pellinen

Nuorten SM-liigan alemman jatkosarjan piikkipaikalle tiistain 8–3-voitolla K-Kissoista noussut TUTO Hockey kamppailee tiukimmin JYPin kanssa alemman jatkosarjan voitosta ja sitä kautta viimeisestä jatkopaikasta kevään pudotuspeleihin.

Pistepörssiä johtava TUTO-hyökkääjä Karri Forsblom piti illan voittoa tärkeänä, vaikka hän ei ihan täysin ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Hyvät fiilikset, kun kolme pinnaa saatiin, mutta ei ollut ehkä ihan paras mahdollinen peli meidän joukkueelta. Päästettiin vastustaja liikaa omissa maalipaikoille. Voitosta on totta kai hyvät tunnelmat, illan ottelussa kaksi syöttöpistettä merkkauttanut Forsblom kuvaili.

Kotijoukkue siirtyi kolmannen erän alkupuolella jo 5–1-johtoon, mutta sen jälkeen Forsblomin mukaan TUTO Hockey antoi viidennen maalin jälkeen aivan suotta otetta vastustajalle.

– Päästettiin kaksi vähän helppoa maalia, mutta hienosti saatiin kasattua rivit loppua kohden, Forsblom mietti.

20-vuotias LeKi-kasvatti on iskenyt alemman jatkosarjan 13 ottelussa 23 tehopistettä. Forsblomin mukaan hyvät ketjukaverit ja hyvin toimiva ylivoima ovat auttaneet häntä kartuttamaan omaa pistesaldoaan.

– Olen koko kauden pelannut hyvällä itseluottamuksella ja saanut paljon vastuuta, se tietysti auttaa. Joukkueena on tehty maaleja ja olen päässyt sitä kautta pisteille, Tampereelta Turkuun täksi kaudeksi siirtynyt Forsblom puntaroi.

TUTO Hockey taistelee vielä tosissaan jäljellä olevissa viidessä alemman jatkosarjan ottelussa ykköspaikasta, joka takaisi turkulaisille paikan Nuorten SM-liigan pudotuspeleihin.

– Peli kerrallaan mennään, taistellaan joukkueena hyvin ja tehdään kaikkemme, että päästään sinne pleijareihin. Se sitten riittää tai ei riitä, mutta kaikkemme tehdään joukkueena, että sinne päästään, Forsblom kuvasi päättäväisesti joukkueensa tulevia tavoitteita.

Karri Forsblomin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Nuorten SM-liigan alemman jatkosarjan taulukko
Nuorten SM-liigan alemman jatkosarjan ohjelma ja tulokset

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta