perjantai, 06 huhtikuu 2018 07:36

KalPan Topi Piipponen, mikä ratkaisee Nuorten SM-liigan viidennen finaaliottelun?

Kirjoittanut
Topi Piipponen merkkautti keskiviikkona tehot 1+1. Topi Piipponen merkkautti keskiviikkona tehot 1+1. Pasi Mennander

KalPan ykkösketjun laidassa hyökkäävä Topi Piipponen uskoo, että Nuorten SM-liigan finaalisarjan viides osaottelu ratkaistaan luistelemalla ja pelaajien pääkopassa.

- Meillä kestää pää paremmin. Olemme kärsivällisempiä ja luistelemme Kärppien yli, Piipponen latasi keskiviikon neljännen finaaliottelun päätyttyä.

Kärpät voitti finaalisarjan kaksi ensimmäistä kohtaamista, mutta kolmas ja neljäs osaottelu olivat KalPan heiniä. Legacy Bowl -pokaalin voittaja ratkaistaan perjantaina Raksilassa pelattavassa viidennessä osaottelussa.

Piipposen mukaan keskiviikon osaottelu ratkesi kotijoukkueen kurinalaisuuteen. KalPa laukoi 1655 katsojan todistaessa tulostaululle loppuluvut 5-2.

- Alku oli aika varovainen, pientä jännitystä näkyi. Kun saimme sen pois, luistelimme Kärpät kumoon. Olimme kärsivällisempiä ja kurinalaisempia kuin Kärpät ja hoidimme homman kotiin kuin aikuiset miehet.

Topi Piipponen tuuletti rajusti 2-2-maaliaan.

Keskiviikon neljännessä osaottelussa Piipponen iski KalPalle 2-2-tasoitusmaalin. Täysosuma syntyi toisen erän viime hetkillä, ajassa 39.00.

- Kiva tehdä maali. Niirala tanssii ja soi, Piipponen tokaisi.

Tasoitusmaali kruunasi kotijoukkueen takaa-ajon. Kärpät johti ottelua jo 2-0, mutta KalPa rynni tasoihin kahdella toisen erän lopun maalillaan. Kolmannessa erässä isännät iskivät vielä kolme täysosumaa. Piipponen pohjusti vielä syötöllään Mikko Juusolan viimeistelemän 4-2-maalin ajassa 52.40.

Topi Piipposen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Keskiviikon neljännen finaaliottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Nuorten SM-liigan pudotuspelit tulospalvelussa

 

 

Olet nyt