keskiviikko, 04 huhtikuu 2018 12:29

KalPan kapteeni Jere Manninen: "Tämä on kaikkea muuta kuin ohi - Syttymistä, heittäytymistä ja kannustamista"

Kirjoittanut
Kapteeni Jere Manninen. Kapteeni Jere Manninen. Pasi Mennander

KalPan kapteeni Jere Manninen antoi joukkueelleen erinomaisen arvosanan maanantain voitokkaan finaalipelin jälkeen. Keskiviikkona Kuopiolaiset pääsevät hakemaan Nuorten SM-liigan finaalisarjan tasoitusta kotiyleisönsä edessä. Kärpät johtaa KalPaa otteluvoitoin 2-1, kun mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa.

- Tämä on kaikkea muuta kuin ohi, ollut koko ajan. Teemme kaikkemme keskiviikkona kotona ja perjantaina haemme kannun täältä Oulusta, Manninen latasi maanantain 2-1-voiton jälkeen.

- Aina lähdetään parantamaan seuraavaan peliin, mutta tämä oli meiltä jo niin hyvä esitys, ettei enää montaa asiaa voi paremmin tehdä. Saimme nyt pelimme raiteilleen tässäkin sarjassa, juna puksuttaa taas oikeaan suuntaan.

Finaalisarja käynnistyi perjantaina Kärppien 5-2-kotivoitolla.
- Siinä pelissä oli ehkä vähän liikaa jännitystä alla, emme saaneet itsestämme kaikkea irti. Sunnuntain peli oli jo parempaan päin ja näytti siltä, miten olemme tällä kaudella parhaimmillaan pelanneet, Manninen kertasi.

Kapteenien kättely maanantaina: Vasemmalla Kärppien Turkka Pumpanen, oikealla KalPan Jere Manninen.
 

Maanantaina Manninen viimeisteli joukkueensa 1-0-maalin. Se oli hänen ensimmäinen täysosumansa pudotuspeleissä ja viides koko kaudella.

- Tärkeä maali sekä itselleni että joukkueelle. Jos Kärpät olisi tehnyt ekan maalin, he olisivat varmasti saaneet hurmoksen päälle kotiyleisönsä edessä. Oli tärkeää, että saimme avausmaalilla tapettua heidän tunnelmaansa.

Finaalien tunnetila näkyy kaukalossa, mutta myös pukukopissa.
- Kopissa on ollut hyvä tunnelma läpi kauden, mutta nyt sytytään pelille vielä enemmän. Näkyy enemmän heittäytymistä ja kannustamista.

Finaalisarjan neljäs osaottelu KalPa-Kärpät käynnistyy Niiralassa keskiviikkona kello 18:30.
 

Mikko Juusola (vas.), Jere Manninen ja Otto Leskinen juhlivat 1-0-maalia.

Jere Mannisen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Keskiviikon neljännen finaaliottelun KalPa-Kärpät seuranta tulospalvelussa
Nuorten SM-liigan pudotuspelit tulospalvelussa

 

 

Olet nyt