keskiviikko, 28 maaliskuu 2018 14:24

KalPan Aleksi Klemetti tehoili jälleen Hakametsässä: "Meillä on hyvä meininki päällä - Kova finaalisarja tulossa"

Kirjoittanut

Hyökkääjä Aleksi Klemétti pohjusti hattutempullaan KalPan 5-3-voiton Tapparasta Nuorten SM-liigan välierissä tiistaina. Samalla hän rikkoi 30 maalin rajan tämän kauden otteluissaan.

- Hyvältähän se tuntuu auttaa joukkuettaan voittamaan. Ei haittaa, kuka ne maalit tekee, mutta tulivat nyt minulle tällä kertaa, Klemetti sanoi finaalipaikan varmistuttua.

Oli muuten aika kliseisesti sanottu. Varsinkin, kun nuorukainen on osoittanut hämmästyttäviä tehoja juuri Tapparaa vastaan tämän kauden otteluissa. Ja erityisesti Hakametsässä.

Kauden neljässä Tappara-KalPa -ottelussa Klemetti teki yhteensä kuusi maalia ja antoi neljä maalisyöttöä. Nämä kaikki siis vieraspeleissä.

- Täällä on kiva pelata, kirkkaat valot ja hyvä jää, ehkä niitä maaleja on syntynyt sen takia, Klemetti naureskeli.Tiistaina Klemetti teki joukkueensa ensimmäisen, kolmannen ja viidennen maalin.

- Tappara iski vastahyökkäyksistä hyvin ja puolusti tosi tiiviisti, mutta saimme onneksi rikottua heidän puolustustansa. Sitä kautta nousimme voittoon.

Finaalisarjassa vastaan asettuu Kärpät. Kauden aiempien kohtaamisten perustella Kärppiä voisi pitää suosikkina, mutta Klemetti näki runkosarjatuloksia pidemmälle.

- Emme voittaneet heitä sarjassa kertaakaan, mutta kyllä me heidät nyt tiukille pistämme. Meillä on hyvä meininki päällä ja lähdemme finaaleihin voittamaan. Kova finaalisarja on tulossa.


 

Nuorten SM-liigassa Klemetti on tällä kaudella tehnyt yhteensä 29 maalia. Nuorten Leijonien Tshekin-turnauksessa helmikuussa verkko heilahti lisäksi kolme kertaa. Miesten Liigassa Klemetti on pelannut viisi ottelua, mutta niissä maalitili on vielä avaamatta.

Vieläkö tällä kaudella nähdään lisää maaleja?
- Toivottavasti vielä muutama. Katsotaan nyt peli kerrallaan.

Ensimmäinen yritys on edessä perjantaina ensimmäisessä finaaliottelussa Kärpät-KalPa.

Aleksi Klemetin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Tiistain Tappara-KalPa -ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Nuorten SM-liigan pudotuspelit tulospalvelussa

 

Aleksi Klemetti tämän kauden
Tappara-KalPa -peleissä:

27.03. Tappara - KalPa   3+1= 4
24.03. Tappara - KalPa   1+1= 2
13.01. Tappara - KalPa   1+1= 2
20.10. Tappara - KalPa   1+1= 2
- - - - - - - - - - - - - - - -
        Yhteensä:        6+4=10

 

Olet nyt