torstai, 15 huhtikuu 2021 19:37

Samuli Hassi on Naisten Liigan Kärppien uusi päävalmentaja

Kirjoittanut Toimitus
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

Oulun Kärppien naisten liigajoukkueen uusi päävalmentaja tulevalla kaudella on Oulusta kotoisin oleva Samuli Hassi, 27.

Hassi on pelannut itse jääkiekkoa juniorivuosina K-Oulussa, K-Laserissa sekä Haukiputaan Ahmoissa. Neljä edellistä kautta hän on viettänyt Rovaniemellä opiskelujen ja valmennuksen parissa.

Kaudella 2020–2021 Hassi toimi RoKi U18 poikien päävalmentajana sekä Lapin Urheiluakatemian valmentajana. Hassi sopimus kattaa kauden 2021–2022 ja optiona seuraavat kaksi kautta.

– Yhteishenki, ihmisläheisyys ja kommunikointi kuuluvat valmennusfilosofiaani maustettuna kunnioituksella, intohimolla sekä yhteisen tavoitteen asettamisella. Haluan lähestyä urheilijaa ihmisenä, en pelkkänä pelinappulana. Kun pystyy kasvamaan ihmisenä, pystyy silloin myös kasvamaan myös urheilijana, kertoo Hassi ajatuksiaan valmentamisesta.

Kärppien joukkueen valmennustiimi pysyy lähes samana. Valmennuksessa jatkavat Sanna Lankosaari, Vesku Vehkaperä (fysiikkavalmennus), Marjo Mäyrä (henkinen valmennus) ja Arttu Kuusjärvi (videovalmennus). Uuden maalivahtivalmentajan kanssa neuvottelut ovat vielä kesken Tuomas Tarkin jättäessä joukkueen. Valmennus on jo asettanut tavoitteita uutta kautta ajatellen:

– Valmennuksen tavoitteet tulevalle kaudelle on joukkueen yhtenäistäminen sekä fysiikkaharjoittelun parantaminen ja sitä kautta paremman tuloksen saavuttaminen.

Joukkue aloittaa virallisesti kauden 2021–2022 maanantaina 12.4., jolloin joukkue kokoontuu yhteen ja aloittaa kesäharjoittelun. Pelaajasopimuksia tullaan julkistamaan kevään ja kesän aikana.

- Päävalmentaja Hassin haastattelu

Olet nyt

Lisää Naisten Liigan uutisia