lauantai, 08 syyskuu 2018 17:13

Ilves puristi voiton Kärpistä Naisten Liigan avauspäivänä - "Se oli iso maali"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Tästä tilanteesta Ida Karjalainen iski kiekon ohi Kärppä-vahti Susanna Airaksisen. Tästä tilanteesta Ida Karjalainen iski kiekon ohi Kärppä-vahti Susanna Airaksisen. Pasi Mennander

Naisten Liigan viime kevään finaalijoukkueet Kärpät ja Ilves ottivat yhteen lauantaina Oulussa. Ottelu oli toinen viidestä lauantaina Oulussa pelatusta Naisten Liigan ottelusta. Ilves oli ottelussa niukasti parempi maalein 2-1.

Ilves johti ottelua Anniina Kaitalan toisen erän lopulla iskemällä maalilla. Kärppien kokenut Saija Tarkki teki tasoitusmaalin kokonaisajassa 56.13, mutta Ilves kuittasi voittomaalilla vain 39 sekuntia ennen päätössummeria.

- Oli tasaista vääntöä, puolin ja toisin hyviä vaiheita. Kolmannessa erässä huomasimme, että johtoasemassa pelaaminen ei vielä ole oikein hallussa, Ilveksen Linda Välimäki sanoi.

Välimäki pohjusti syötöillään molemmat Ilveksen maalit. Myös Kärppien tasoitusmaaliin hän tunnustautui osalliseksi.

- Tasoitus syntyi omasta mokastani, en pitänyt omaa pelaajaani. Onneksi saimme loppuun vielä maalin, jaksoimme puristaa eikä tullut laantumaa, vaikka Kärpät tuli tasoihin. Se oli iso maali, Välimäki sanoi.

Ottelun voittomaalin viimeisteli Ida Karjalainen.

Kauden avausturnaus jatkuu Ilveksen osalta sunnuntaina ottelulla KalPaa vastaan. Kuopiolaiset aloittivat kautensa kukistamalla nousijajoukkue Sportin maalein 7-4.

- KalPalla on hyviä, maajoukkuetason pelaajia. Joukkueessa on hyvä kilpailutilanne. Varmasti tulee hyvä peli huomenna, Välimäki arvioi.

Ottelun Kärpät-Ilves tilastotapahtumat tulospalvelussa
Tulospalvelun etusivu tarjoaa seurannan kaikkiin viiteen Naisten Liigan lauantain otteluun

 

 

Olet nyt

Lisää Naisten Liigan uutisia