lauantai, 07 huhtikuu 2018 23:47

Naisten Liigan finaalisarja katkolla sunnuntaina - ”Nautin joka hetkestä”

Kirjoittanut
Naisten Liigan finaalisarja katkolla sunnuntaina - ”Nautin joka hetkestä” Pasi Mennander

Kärpät kukisti Ilveksen maalein 3-2 Tampereella lauantaina pelatussa Naisten Liigan kolmannessa finaaliottelussa. Ratkaisu haettiin finaalikaksikon välillä toistamiseen voittomaalikilpailusta. Kärppien Saija Tarkki toivoo kotiyleisöstä voimaa joukkueiden neljänteen kohtaamiseen sunnuntaina.

Myös vierasvoittojen voidaan sanoa olleen tälle finaalisarjalle tyypillisiä, ja tällä kertaa se oli Kärpät, joka lunasti itselleen kotiedun sunnuntaina Raksilassa pelattavaan neljänteen, mahdollisesti Suomen mestaruuden ratkaisevaan kohtaamiseen.

- Tiukkoja pelejä on ollut. Henkilökohtaisesti nautin joka hetkestä kentällä ja sen ulkopuolella, koska joukkueemme on niin mahtava!, Kärppien Saija Tarkki hehkuttaa.

- Finaalikamppailut ovat olleet tosi siistiä pelaamista. Otteluissa on kummallakin joukkueella tullut ylä- ja alamäkiä, mutta pelit on viimeiseen asti olleet tiukkoja, Tarkki jatkaa.

Finaaleja on kahdessa Tampereella pelatussa ottelussa seurannut noin 500 katsojaa peliä kohden ja Oulussa finaalia todisti aprillipäivänä yli 750 katsojaa. Tarkki toivoo sunnuntaiksi joukkueelleen voimakasta kotiyleisön tukea.

- Meillä on hyvä henki päällä joukkueen kesken ja kaikki luottavat omaan tekemiseen. Jatkamme vahvuuksillamme eli pelaamme aktiivisesti ja erikoistilanteissa tavoitteemme on olla vahva. Toivon, että huomenna saamme Energia areenan katsomot täyteen kärppäkannattajia ja heistä lisävoimaa kentälle.

Finaalien aiheuttama reissaaminen bussissa ei voitokkaan ottelun jälkeen Kärppiä paljon painanut.

- Istumme bussissa ja vietämme laatuaikaa joukkueen kanssa. Joskus yöllä olemme kotona, mutta me olemme tottuneet tähän. Pienet unet bussissa nyt ja kotona sitten jatketaan. Nämä on arvokkaita hetkiä joukkueen kesken, Tarkki päättää.


Finaalisarja on katkolla sunnuntaina Oulussa. Neljäs osaottelu alkaa Raksilassa kello 17:00. Jos Ilves voittaa, finaalisarja paketoidaan viidennessä osaottelussa Tesomalla keskiviikkona.

Sunnuntain ottelusta ja mahdollisesta viidennestä kohtaamisesta on suora lähetys TV2:ssa.

Ilves-Kärpät -ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Naisten Liigan pudotuspelit tulospalvelussa

Olet nyt